Frumusete, Monden / Showbiz, Sanatate — 17/03/2017 at 23:21

Promotie Filtru de apa vie GAV

by

Principiul de functionare al Filtrelor de apa vie GAV

MAI MULTA ENERGIE DE VIATA PRIN APA ENERGIZATA

Apa are cea mai buna memorie din univers , ea  memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca memoreaza  toate  informatiile referitoare la mediile prin care a trecu , in felul acesta structura moleculei de apa acumuleaza informatii negative pentru organism.Dupa trecerea apei prin filtrul de apa vie GAV, acesteia i se produce o amnezie temporara referitoare la toate mediile pe care ea le-a strabatut ( diferite soluri pe care le-a traversat , conducte de apa , prelucrari chimice in scopul epurarii), in felul acesta se sterg toate aceste informatii acumulate din ea, si se restabileste structura originala a apei. Astfel calitatea si efectul apei se imbunatatesc.

Pe baza cunostintelor din culturile antice si dupa lungi cercetari  am reusit sa redescoperim si sa utilizam o tehnologie cu ajutorul careia redam apei structura initiala . Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

Apa devine apa hexagonala si isi modifica forma moleculara

Apa in interiorul filtrului de apa GAV este deplasata cicloidal prin intermediul a 4 vortex-uri energetice in sens anti-orar ,in felul acesta apa se energizeaza prin obtinere de energie libera pe pricipiul lui Viktor Schauberger, acesta spunea ca daca Viteza fluidul creste  si totodata acesta se densifica de la o rasucire la alta, ceea ce demonstreaza functia energizanta a spiralei YANG (sens anti-orar)

Vortexul spiralat (www.apa-vie-romania.ro)

Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) ,apa GAV  capata un usor gust de gheata / zapada , in mod “normal” cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.

In principiu organismul uman , recunoaste imediat o apa structurata si o asimileaza direct si rapid , din aceasta cauza in momentul in care veti bea apa vie GAV , veti observa ca daca inainte va saturati setea cu 1 cana de apa , consumand apa vie GAV , senzatia de saturare va aparea dupa doar 1/2 din cana respectiva.

Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar)

Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru

uaaaazz

Adevarul despre  apa :

Apa GAV sterge memoria apei , o magnetizeaza , o energizeaza si ii scade tensiunea superficiala la 44 mN/m1

Esenta apei este Tensiunea superficiala a apei

Atunci cand apa pe care o bem are o tensiune superficiala mai mare decat cea a apei din celulele organismului uman, din limfa si sange (mediul intern), acesta incearca sa o ajusteze prin adaugare de surfactanti fiziologici, printr-un efort metabolic, pentru a putea fi folosita de organism.

In cadrul studiului, acest parametru (tensiunea superficiala a fiecarei bauturi analizate) a fost corelat cu nivelul tensiunii superficiale a apei intracelulare, ceea ce a permis formularea unor concluzii privind efectul potential de hidratare al acestor bauturi asupra organismului.

O buna hidratare a organismului presupune ca apa sa fie preluata in cantitate suficienta de catre celule (sa ajunga deci in interiorul celulei).

O hidratare “ineficienta” inseamna ca, desi consumata in cantitate mare, apa este preluata de patul vascular (de sange), dar nu este transferata in cantitate suficienta in interiorul celulelor, ci este eliminata prin rinichi.

Studiul realizat sugereaza ca apa cu o tensiune superficiala cat mai mica  are un efect hidratant mai bun, datorita faptului ca ajuta moleculele din apa sa fie absorbite mai usor de fiecare celula si sa ramana pentru mai mult timp in organism.
Rezultatele de laborator au aratat ca apa GAV are o tensiune superficiala ce variaza intre 44 si 59 mN/m1, foarte apropiata de cea a apei intracelulare.

Astfel, “efortul metabolic depus de organism pentru a aduce tensiunea superficiala a lichidului ingerat la nivelul lichidului intracelular este mult mai mic, ceea ce permite ca hidratarea celulelor sa se faca mai rapid si efectul sa fie de mai lunga durata”.

In esenta apa este elementul de transport al tuturor substantelor utile organismului .

Inselatoria filtrelor de apa :

Toti vanzatori de filtre de apa va spun ca apa de robinet este infecta , contine metale grele , contine tot felul de microorganisme periculoase , .. etc

In continuare voi demitiza efectul acestor filtre :

  1. Metale grele – in tara noastra transportul apei se face prin tevi ingropate la max 80 cm in pamant , la adancimea de 80 de cm nu aveti de unde sa obtineti metale grele care se stie ca se extrag cu eforturi uriase si proceduri speciale , foarte multi vor spune , da tevile de plumb care mai sunt oricum in proportie foarte mica si daca nu stiati pe orice teava dupa trecerea apei prin acesta teava timp de 6 luni se depune calamina deci infuzia de ioni din materialul din care este facuta teava este zero dupa 6 luni de la darea in folosinta a instalatiei , in cel mai rau caz in situatiile de avarie in care tevile sau spart apa poate trece prin pamant la o dancime de 80 de cm deci zero  metale grele .
  2. Microorganisme – ultima etapa de filtrare a apei in Romania se face cu clorurare gazoasa , deci atata timp cat veti simti in apa pe care o consumati miros sau gust de clor veti avea garantia ca in aceasta nu se dezvolta flora microbiana . Ca sa nu mai simtiti acest miros sau gust este suficient sa lasati apa intr-un recipient max 10 min si gustul si mirosul de clor dispar .
  3. 10 % din locuitori isi permit sa bea apa filtrata sau apa imbuteliata , daca ar fi atat de nociva apa de robinet atunci sigur ar trebui declarata cel putin o epidemie sau in cel cel mai rau caz o pandemie , dar pana acum nu sa raportat nimic de genul acesta

Apa de robinet are un ph aproximativ de 7.7 deci optima pentru consum , daca se doreste alcalinizarea acesteia este suficient putin bicarbonat de sodiu , beneficiile bicarbonatului de sodiu ar fi urmatoarele :

Pentru ca este eficient in problemele de digestie, trateaza aftele bucale, inalbeste dintii, curata pielea in profunzime, totul 100% natural si la un pret foarte mic!

Comanda_acum_Filtru_de_apa_vie_GAVDate Contact :

Catalin Franga

Tel :0731.211.344

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.