Profita de cursurile de make up de la DallesGO si invata cum sa te pui in valoare

Nuanțele potrivite de farduri te pot ajuta să subliniezi forma ochilor, să pui în valoare nuanța irisului și să atragi toată atenția asupra privirii. Vino la DallesGo să iei parte la cursurile de make up și află ce ți se potrivește și învață să combini cât mai interesant culorile, pentru efecte deosebite și o apariție de neuitat.

Make up pentru ochi căprui

Spre deosebire de alte culori ale irisului, în cazul ochilor căprui există o paletă bogată de nuanțe care se potrivesc. Nu te limita la banalul maro, experimentează diverse nuanțe și invață de la cursul de make up de la dallesgo.ro care sunt cele mai reușite combinații pentru a iti pune in valoare privirea. Ca să intensifici culoarea irisului, ai nevoie de bronz, auriu și maro – cafea cu lapte. Dacă vrei să pui în valoare irizațiile verzi ale ochilor căprui, ai nevoie de lila, mov, prună, violet, verde închis sau kaki. Aceste nuanțe se combină foarte bine cu bej. Irisul maro intens este pus cel mai bine în evidență cu grena, albastru cobalt sau roz-corai. Pentru un machiaj complet și reușit alege fardurile în trei nuanțe complementare și pune nunața neutră (și, în general, cea mai deschisă) pe arcadă, pe cea medie în colțul interior și pe cea mai închisă de la jumătatea pleoapei spre exterior. Pe lângă nunațele folosite pe pleoape, un contur fin al ochiului realizat cu un dermatograf negru va accentua privirea.

Make up pentru ochi albastri

Negrul și tonurile fumurii dau profunzime privirii și intensifică și mai mult albastrul irisului. Profesorii specialisti de la cursurile de make up de la DallesGO spun ca aceasta este una dintre cele mai bune alegeri pentru machiajul de seară. Nunațele complementare spre care te poți orienta, chiar și în machiajul de zi, sunt: tonurile de oranj, bej, auriu, gri și argintiu, arămiu, violet, bordo și turcoaz. Dacă folosești un fard albastru, apropiat de nuanța irisului subliniază conturul ochilor cu un creion negru sau argintu, pentru a separa vizual cele două tonuri de albastru.

Make up pentru ochii verzi

Culorile complementare care accentuează nuanța ochilor verzi sunt mov, lila, violet, maro roșcat, piersică, corai, roz, arămiu. Verdele intensifică nuanța ochilor, poți pleca de la cel mai deschis până la verde smarald, verde olive, kaki sau chiar verde închis. Tonurile de maro dau profunzime privirii, iar cele de roșu, corai, roz creează un contrast vibrant. La final, nu uita de Mascara, pentru a desăvârși machiajul.

Make up pentru ochii negri

Pentru ochii negri veti afla la cursurile de make up ca griul sidefat, auriul si bejul sunt câteva dintre nuanțe potrivite pentru machiajul de zi. Pentru cel de seară, alege culori mai intense pentru un efect puternic: verde smarald, violet, albastru intens. Completează-le pe arcadă cu texturi lucioase de auriu, bej sau argintiu. Evită culorile închise și texturile mate căci înăspresc privirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.