Prese de balotat si tocatoare – solutia ideala pentru prelucrarea deseurilor

Gestiunea deseurilor  rezultate din activitatea companiilor este una extrem de serioasa, iar nu de putine ori firmele sunt puse in situatia de a plati amenzi considerabile pentru diferite nereguli cu privire la nerespectarea legii nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor. Pentru a nu risca, trebuie ca firmele sa aleaga o solutie moderna si practica a distrugerii deseurilor. AWE COMPACTORS este o companie care ofera un sortiment bogat de prese de balotat si tocatoare de deseuri.

Prese de balotat deseuri

Cea mai buna solutie cu privire la deseurile provenite din activati industrial sau comerciale este balotarea materialelor.Compactate si legate automat, deseurile sunt astfel transformate in baloti. Companiile de reciclare vor plati de exemplu pentru cartoane sau PET-uri balotate, iar presele speciale de balotat ocupa un spatiu redus fata de compactoarele de deseuri. Ieftine si fiabile, presele de balotat produse de  Bergmann si  de catre producatorul irlandez MACFAB sunt acum disponibile in oferta awecompactors.ro , unde se gaseste un sortiment variat de prese de balotat deseuri. Mici sau mari, pentru PET-uri sau deseuri menajere, se adreseaza unor societati comerciale care produc cantitati mici, medii sau mari de deseuri. Trimiterea la reciclare a deseurilor balotate este mai practica si asta pentru ca deseurile vrac necesita folosirea unui camion de gunoi care va trebui sa faca mai multe transporturi Utilizand  o presa de balotat se reduc aceste drumuri pentru ca deseurile vor fi expediate in volum mare.Balotarea duce la pastrarea in conditii optime a materialelor care urmeaza sa fie reciclate, in timp ce daca se folosesc containere pentru deseurile vrac se risca  deteriorarea materialelor, si cele mai multe ori nu mai pot fi reciclate.

Tocatoare deseuri

Tipurile diferite de deseuri, volumul mare si uneori fluctuant, vor face ca prelucrarea deseurilor sa fie o operatiune anevoioasa, care sa necesite un spatiu prea mare si implicit cheltuieli suplimentare. Folosind  tocatoare deseuri, se pot toca si marunti  materiale plastice, lemnoase,  deseuri feroase si neferoase. Un tocator deseuri de la Wagner, companie care ofera  o gama variata de astfel de utilaje, este dotat cu lame foarte rezistente, fiind un echipament facil de intretinut.

In functie de volumul de deseuri care trebuie tocat si distrus, se alege tipul de tocator care poate fi folosit.  Aceste tocatoare de deseuri au o constructie trainica si robusta  Sunt produse fiabile si sunt prevazute cu un panou de comanda care permite alegerea programului potrivit de functionare in functie de material.

Leave a Reply

Your email address will not be published.