Auto — 28/03/2017 at 08:11

Piesele Piaggio, printre cele mai bune din domeniul motocicletelor

by

Piaggio este un grup care a inovat productia de scutere, motociclete si biciclete. Piaggio vine mereu cu modele noi, ca sa isi fidelizeze clientii, iar acestia sa fie tot timpul multumiti.

Inginerii Piaggio gasesc intotdeauna cele mai inovative tehnologii, care ii ajuta sa asambleze fara cusur componentele moto, iar produsele care ies pe portile fabricilor companiei sa fie unele de top.

Unele dintre cele mai apreciate produse ale companiei sunt scuterele Piaggio, confectionate intotdeauna dupa cele mai bune metode. Compania a scos pe piata un scuter complet nou, anul trecut – Piaggio Medley. Acesta este un model de scuter foarte interesant pentru cei pasionati de aceste vehicule, fiind disponibil in doua variante de motorizare, 125cc sau 150cc, fiind propulsat de noul motor Piaggio iGet. Reprezentantii companiei spun ca noul motor iGet asigura un consum mai mic de combustibil si beneficiaza de intervale de service mai lungi. Are un bord digital, ABS, fiind o adevarata placere sa il conduci.

Bicicleta conectata la net

Piesele Piaggio se gasesc si in componenta bicicletei WI BIKE, prietenoasa cu mediul inconjurator, considerat unul dintre vehiculele viitorului. Bicicleta electrica WI BIKE este prietenoasa cu mediul inconjurator, in contextul in care tendintele actuale sunt de protejare a planetei si a mediului inconjurator. Un alt atu al acesteia este faptul ca poate sa fie conectata la net si la smartphone putand fi folosita pentru geolocalizare.

Piaggio Wi-Bike este disponibila atat in varianta comfort (clasic), cat si sport. Printre acele piese Piaggio care au o mare importanta pentru aceasta bicicleta ecologica sunt motorul electric de 250 W si o baterie Li-Ion Samsung de 418 Wh. Acestea sunt amplasate central pe un cadru dinaluminiu, cu ajutorul carora biciclistul poate sa urce pe o panta asistat, daca panta este prea dificila pentru pedalatul clasic.

Produsele companiei nu sunt unele care sa te plictiseasca, ele te scot din rutina zilnica, totul datorandu-se calitatii excelente de care dau dovada.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.