Piese pentru ambreiaje auto de la 6 marci diferite, la Revizieshop.ro

revizie shopMagazinul online Revizieshop.ro comercializeaza kit-uri de ambreiaj potrivite pentru mai multe motorizari de la nu mai putin de 6 marci auto! Revizieshop.ro devine, astfel, un shop important de volante, de discuri de ambreiaj, de placi de presiune, de rulmenti de presiune si dupa caz si de furci de ambreiaj. De aceea, cei care intampina dereglaje si patinaje ale ambreiajului, au posibilitatea sa isi schimbe piesele fara mari sacrificii de bani sau de timp. Revizia periodica implica, pe langa revizia la celelalte componente si subsisteme ale masinii, achizitionarea unui kit de ambreiaj si inlocuirea pieselor defecte/ uzate.

Patinarea ambreiajului scade performantele masinii si face din condus o activitate greoaie, iar din autovehicul in sine, o masina mai putin fiabila. De aceea, ambreiajele auto trebuie mentinute prin inlocuirea periodica a pieselor componente.

Pentru ce marci auto se pot achizitiona kituri pentru ambreiaj de la Revizieshop.ro?

In acest moment, reprezentantii Revizieshop.ro afiseaza pe site diferite variante de kit pentru ambreiaj. Unele kit-uri cuprind si furca de ambreiaj, altele nu, in functie de marca, iar altele cuprind doar trei sau patru piese, in functie de cum se solicita la o varianta de motor sau la o alta.

piese auto pentru bmw

Revizieshop.ro asigura piese pentru orice ambreiaj atata timp cat ambreiajul apartine unei marci sau unei variante din lista de mai jos:

  • Variantele de motor IM52B20, M47 204 D1 ori M47N 204 D1, de la BMW
  • Variantele de motor AVB, BNA, BGU, BKE sau BGK de la Audi
  • Variantele de motor BGU, ALH si BMM de la masinile marca Skoda
  • Variantele de motor BRU, CBDC si BKP ale masinilor marca VW
  • O singura varianta de motor de la Ford: G8DA
  • Principala varianta de motor al masinii Seat: BKG

Cand este momentul achizitionarii unui kit de ambreiaj de pe Revizieshop.ro?

Bineinteles ca un asemenea kit nu este cumparat frecvent, insa posesorii de masini fabricate de producatorii din lista de mai sus trebuie sa fie prevazatori si sa achizitioneze cat mai devreme un kit de ambreiaj, mai ales de pe Revizieshop.ro, unde preturile sunt cat se poate de accesibile si kit-urile cat se poate de calitative (importate de la producatori recunoscuti in domeniu, lideri pe piata de profil).

piesa bmw

Daca ambreiajul patineaza deja, daca ambreiajul scoate deja zgomote care nu ar trebui sa se auda la o masina perfect functionala, si daca nu intra usor in viteza cand este la rece, atunci acestea sunt semne ca achizitionarea de piese pentru ambreiajul auto trebuie sa se faca cat mai rapid. Si unde poate fi facuta atat de rapid, ieftin si usor decat la Revizieshop.ro?

Pentru informatii suplimentare privind piesele din kitul de ambreiaj comercializat, reprezentantii magazinului online, adica membrii firmei Revizie Shop, pot fi contactati telefonic atat la numarul 0728.672.787, cat si la numarul 0773.903.69 ori la numarul special si mai usor de tinut minte 072SERVICE (0727378423). Pentru solicitarea de informatii in scris, se poate trimite un e-mail la adresa service@revizieopel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.