Calculatoare / IT — 12/10/2017 at 09:34

Picnic Cuvant – Despre joc si unde gasim raspunsuri

by

Picnic Cuvant este un joc puzzle de cuvinte recent aparut in Romania care insa a devenit captivant si a reusit sa atraga extrem de rapid un numar mare de jucatori. Jocul a fost lansat la inceputul anului pe Google Play dar si iOS pentru Iphone.

Jocul este practic o revenire a faimosului Pixwords dar intr-un gen similar lui Scrabble.

Jocul dispune de peste 500 de nivele distractive si captivante care ii tine pe utilizatori in priza. In acest joc scopul este de a forma cuvinte folosindu-te in fiecare nivel de cateva litere. De exemplu pe tabla de joc vei avea o combinatie de cu litere de tipul : ” P R S E A C ” cu care va trebui sa gasesti cuvinte de genul : “ERA” , “PACE” , “PREA” , “SARE” , “PESCAR” . Jocul dezvolta creativitatea si te ajuta sa inveti cuvinte noi dintre cele peste 2500 de cuvinte , dezvoltand astfel vocabularul.

Este un joc pentru toate varstele atat pentru cei tineri pentru a invata cuvinte noi dar si pentru cei mai in varsta pentru a-si testa cunostiintele.

Exista insa si nivele dificile unde chiar va fi dificil sa rezolvi nivelele.

In aceasta situatie exista un site cu Raspunsuri Picnic Cuvant , care te ajuta sa depasesti acest impas.

De asemenea exista si un grup de Facebook de peste 70.000 de oameni unde s-a format o intreaga comunitate de oameni care se distreaza ajutandu-se intre ei.

 

Atentie ! Nu folosi site-ul de Raspunsuri Picnic Cuvant pentru a trisa. Acesta a fost realizat doar pentru a te salva atunci cand chiar nu reusesti sa gasesti toate cuvintele posibile.

Jocul anului 2017 va fi cu siguranta Picnic Cuvant ! Ia si tu parte la Picnic

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.