Picnic Cuvant – Despre joc si unde gasim raspunsuri

Picnic Cuvant este un joc puzzle de cuvinte recent aparut in Romania care insa a devenit captivant si a reusit sa atraga extrem de rapid un numar mare de jucatori. Jocul a fost lansat la inceputul anului pe Google Play dar si iOS pentru Iphone.

Jocul este practic o revenire a faimosului Pixwords dar intr-un gen similar lui Scrabble.

Jocul dispune de peste 500 de nivele distractive si captivante care ii tine pe utilizatori in priza. In acest joc scopul este de a forma cuvinte folosindu-te in fiecare nivel de cateva litere. De exemplu pe tabla de joc vei avea o combinatie de cu litere de tipul : ” P R S E A C ” cu care va trebui sa gasesti cuvinte de genul : “ERA” , “PACE” , “PREA” , “SARE” , “PESCAR” . Jocul dezvolta creativitatea si te ajuta sa inveti cuvinte noi dintre cele peste 2500 de cuvinte , dezvoltand astfel vocabularul.

Este un joc pentru toate varstele atat pentru cei tineri pentru a invata cuvinte noi dar si pentru cei mai in varsta pentru a-si testa cunostiintele.

Exista insa si nivele dificile unde chiar va fi dificil sa rezolvi nivelele.

In aceasta situatie exista un site cu Raspunsuri Picnic Cuvant , care te ajuta sa depasesti acest impas.

De asemenea exista si un grup de Facebook de peste 70.000 de oameni unde s-a format o intreaga comunitate de oameni care se distreaza ajutandu-se intre ei.

 

Atentie ! Nu folosi site-ul de Raspunsuri Picnic Cuvant pentru a trisa. Acesta a fost realizat doar pentru a te salva atunci cand chiar nu reusesti sa gasesti toate cuvintele posibile.

Jocul anului 2017 va fi cu siguranta Picnic Cuvant ! Ia si tu parte la Picnic

Leave a Reply

Your email address will not be published.