Educatie / Cultura — 28/09/2017 at 13:13

Pasionat de schi sau snowboarding? Vino si tu in tabara de iarna 2018 de la Verbier, in inima Alpilor Elvetieni!

by

Tu ce faci in vacanta intersemestriala? Daca iti place sa schiezi sau te dau cu placa, suntem bucurosi sa te anuntam ca am dat startul inscrierilor in tabara de schi sau snowboard de la Verbier, Elvetia!

Tabara de iarna 2018, cu insotitor din partea agentiei, se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani, iar locurile sunt limitate!

Partii de vis, culmi inzapezite, companie excelenta si placerea de a schia sau a te da cu placa in paradisul sporturilor de iarna, Verbier.
Verbier este o statiune montana deschisa tot timpul anului si una din cele mai populare statiuni din muntii Elvetiei.

Zapada pe partii este garantata de la sfarsitul lunii noiembrie pana la sfarsitul lunii aprilie, iar peisajul spectaculos din partea de sus a zonei de schi – Mont Fort, la 3.330 m – ofera privelisti pana la Matterhorn si Mont Blanc.

Verbier gazduieste, de asemenea, o serie de evenimente internationale palpitante, printre care se numara: Xtreme Verbier (finala competitiei FreeRide World Tour), Verbier High Five (la care schiorii amatori se concureaza alaturi de campionii mondiali) si Patrouille des Glaciers (Turneu de la Zermatt).

Te vei bucura, printre altele, de:

  • 6 ore de schi/snowboard pe zi, dimineata si dupa-amiaza (sase zile) SAU 6 ore de schi/snowboard (cinci zile) si 1 excursie in a sasea zi
  • activitati après-schi, in fiecare dupa-amiza si seara: patinaj, sanius, inot (piscina acoperita), vizite in Verbier, bataii cu zapada, hochei pe gheata, patinaj, plimbari prin padure cu torte, disco etc.
  • cazare in cabane tipic elvetiene, situate chiar la capatul telecabinei Medran

Rezerva-ti si tu locul in tabara de iarna 2018 din Alpii Elvetieni si beneficiaza de un program de inalta calitate!

  • Grupa de varsta: 7 – 18 ani
  • Perioada taberei: 03 – 10 februarie 2018 (7 nopti)
  • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minimum 10 copii inscrisi

Pentru detalii inscriere click aici!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.