Frumusete, Monden / Showbiz, Retail — 24/09/2012 at 09:29

Pantofi si Botine din piele naturala Glamour by AT

by

S-a lansat noua colectie de pantofi si botine din piele naturala Glamour by AT pt Toamna 2012.

In magazinul www.GlamourbyAT.ro puteti gasi pantofi in culorile Pantone pt toamna 2012 ca bleu petrol, pantofi olive,pantofi kaki,pantofi visiniu ,pantofi nude ,pantofi albastru electric dar si botine gri negru si botine nude .

Veti gasi pantofi pt care s-a folosit piele naturala imprimeu sarpe, dar si pantofi escarpen , pantofi cu toc jos si toc ascutit.

 

Colectia Glamour by A.T reflecta dorinta designerului de a deschide clientelor noastre o noua lume a pantofilor in cele mai indraznete sau calde combinatii, a unor produse de foarte buna calitate .

Noua colectie Glamour by A.T te duce intr-o lume de poveste, a pantofilor in combinatii de culori uimitoare, indraznete sau diafane, modele pe care iti place sa le admiri in revistele internationale sau la fashionistele celebre, dar pe care acum ti le poti permite si tu!

 

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.