Afaceri, Constructii — 09/05/2017 at 12:00

Orice proiect rezidențial are nevoie de pompe pentru apă

by

Dacă planurile dumneavoastră pentru viitorul apropiat sunt ridicarea sau recondiționarea unei case, Soluții Pompare Fluide oferă echipamentele potrivite în ce privește vehicularea fluidelor și al sistemelor de pompare a apei.

Compania Soluții Pompare Fluide pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea noastra vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, irigatii.

Parteneriatul nostru va asigura un serviciu complet ce include suportul  in a gasi cea mai buna solutie tehnica la un cost optim, asistenta tehnica la montajul si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate, dar si service pentru toate echipamentele comandate.

Există o secțiune dedicată domeniului rezidențial cu

  • pompe submersibile,
  • electropompe verticale,
  • pompe de drenaj, mixere sacentrifuge 
  • cu rotor semi deschis 

Un pachet complet de servicii vă va asigura suportul tehnic necesar pentru orice fel de cerință, montaj și punerea în funcțiune a echipamentelor achiziționate, informații și explicații suplimentare referitoare la buna funcționare a echipamentelor, service pentru fiecare dintre sistemele achiziționate și toate acestea la un cost optim.

Pentru orice fel de întrebări, informații sau cereri de ofertă, se poate apela telefonic la 0742828049 sau direct pe site .

 

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.