Servicii — 10/07/2017 at 16:17

Organizezi o petrecere si nu ai o locatie potrivita? Inchiriaza un cort!

by

 

Ati vazut ca din ce in ce mai multi petrecareti doresc ca sa apeleze la serviciile firmelor de inchirieri corturi in aceasta vara, pentru evenimentele pe care le vor organiza?

Si nu ne referim aici nu doar la nunti si botezuri, dar si la zilele de nastere si onomastice, intalniri cu vechii camarazi din armata etc.

Este un lucru firesc, in conditiile in care este mult mai simplu asa, decat sa dai o groaza de bani pentru a inchiria cateva ore o locatie unde, in final, s-ar putea ca nici sa nu se simta invitatii in largul lor.

Important este ca sa ai la dispozitie un teren suficient de mare pentru a-ti permite amplasarea unui cort, pentru ca asa poti ca sa organizezi o petrecere de zile mari.

Exista chiar si  parastase organizate la cort, nu doar de evenimente fericite, deci lumea si-a dat seama ca nu este nimic rusinos daca, in loc de o masa de pomenire oferita intr-un restaurant, fac acest lucru mai aproape de natura, intr-un cort amplasat “in loc de verdeata”, ca sa citam o sintagma binecunoscuta.

Antreprenorii romani au intrevazut deja oportunitatea de afaceri reprezentata de serviciile complete de inchirieri corturi, mobilier si decoratiuni pentru acestea, asa incat ofertele in aceasta privinta devin tot mai atractive in ultima perioada.

Daca o sa faceti acum o cautare pe net, o sa gasiti firme ce ofera corturi de inchiriat pentru evenimente private si corporate la niste preturi excelente.

Modelele de corturi pentru petreceri, spectacole, lansari de produse, lansari de carte, evenimente sportive, ba chiar si expozitii de arta, sunt extrem de diverse.

Daca initial existau mai mult targuri de articole de imbracaminte si incaltaminte organizate la cort, in prezent in marile orase din Romania aveti ocazia ca sa vizitati chiar si expozitii culturale de marca ce se desfasoara in asemenea spatii inedite.

Asta ca sa nu mai spunem de spectacolele muzicale ale unor trupe celebre sau de felurite competitii sportive!

Din moment ce in mentalul colectiv deja s-a schimbat perceptia ca nu este ceva de rusine ca sa organizezi un eveniment la cort, posibilitatile au devenit nenumarate.

Chiar si pentru aceia ce locuiesc la casa si au o gradina de dimensiuni generoase, daca vor ca sa organizeze o petrecere cu mai multi invitati, inclusiv o petrecere pentru copii de 1 Iunie, pot ca sa apeleze la o firma de inchirieri corturi, deoarece firmele au corturi si de dimensiuni mai mici, calibrate dupa numarul acelora ce urmeaza a fi invitati.

Alegeti si voi ca sa apelati la aceasta varianta ieftina si de efect, de locatie mobila inchiriata, daca organizati o petrecere speciala in vara frumoasa ce urmeaza!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.