Sanatate — 05/04/2017 at 20:50

Operația de mărire a sânilor: o intervenție sigură cu Dr. Panțuru

by

Pacientele care vor să își remodeleze corpul printr-un operație de mărire a sânilor pot apela la Dr. Radu Panțuru pentru siguranța unei intervenții chirurgicale estetice și pentru sprijin psihologic și o detaliere amplă a procesului și a implicațiilor acestuia.

Mărirea sânilor nu mai este de mult timp o noutate în rândul doamnelor și domnișoarelor care își doresc un bust mai proeminent, iar dr. Panțuru se asigură că acestea își vor transforma ideea în realitate cu cât mai puține complicații posibile.

De aceea, viitoarele sale paciente au posibilitatea să se informeze cu privire la această intervenție chirurgicală de pe site-ul acestuia, drpanturu.ro, precum și într-o întrevedere directă cu acesta, la o consultație în care vor putea discuta toate aspectele viitoarei operații.

Ce tipuri de implanturi cu silicon pot alege pacientele dr. Panțuru?

După cum se pot informa chiar de pe site-ul dr. Panțuru, doamnele și domnișoarele care doresc un bust mai voluminos pot alege între mai multe tipuri de implanturi cu silicon, cele mai cunoscute și mai folosite materiale pentru augmentarea mamară. Dintre acestea le enumerăm pe următoarele:

  • Implanturile de silicoane rotunde – printre cele mai cunoscute tipuri de silicoane, sunt cele care conferă sânilor o formă rotundă și sunt dedicate femeilor care vor ca noii sâni să ofere un decolteu mai generos
  • Implanturile de proteze mamare siliconice anatomice – sunt cele care respectă forma sânilor naturali, pentru femeile care vor sâni mai mari, dar nu vor să iasă în evidență, precum în cazul implanturilor de silicoane rotunde
  • Implanturile mamare cu ser fiziologic – chiar dacă nu sunt implanturi cu silicon, acestea trebuie menționate, pentru că există paciente care preferă această metodă. Dr. Panțuru, însă, nu recomandă această metodă decât în cazul în care pacientele își doresc în mod special această formă de augmentare mamară

Așadar, cele două tipuri de implanturi cunoscute, cele cu silicoane rotunde și cele anatomice, sunt cele recomandate de dr. Panțuru și care vor fi stabilite în urma unei consultații preliminare cu acesta.

Riscurile unei operații de mărire a sânilor

Chiar dacă e o operație estetică, procesul de augmentare mamară este, totuși, chirurgie, și ca în cazul oricărei intervenții care implică anestezie și incizii, există riscuri. Dr. Radu Panțuru își dorește să aibă o comunicare transparentă cu toate pacientele sale și să le pună în vedere orice consecință neplăcută a unei operații de mărire a sânilor.

De regulă, durerile în perioada de recuperare de după operație depind de tipul de poziționare a implanturilor mamare. Cele două metode cunoscute, subglandulară și subpectorală, au avantaje și dezavantaje specifice. Evident, în cazul celor subpectorale, disconfortul postoperator e ceva mai mare, fiindcă e vorba de plasarea implanturile în spatele mușchiului pectoral.

Desigur, există și cazurile în care implantul de silicon se poate roti (proces numit torsiune mamară), însă acest risc este mic, în condițiile în care medicul estetician are experiență și discută în amănunt despre intervenție cu pacientele sale.

Dr. Panțuru își așteaptă viitoarele paciente la o consultație pentru operația de mărire a sânilor la cabinetul său din București. Programările se pot face pe site-ul drpanturu.ro sau telefonic la numărul 0773 391 085.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.