Arhitectura / Design, Retail — 16/03/2017 at 17:26

Oferta bogata de draperii si tablouri la sectiunea de decoratiuni a unui site modern

by

Oferta bogata de draperii si tablouri la sectiunea de decoratiuni a site-ului DecoStoresDaca ti-a trecut vreodata prin minte ideea de a combina draperii vintage cu diverse tablouri si, de asemenea, cu o serie de piese elegante de mobilier cu aer retro, acest vis poate deveni realitate. Platforma DecoStores iti pune la dispozitie modele ingenioase si sofisticate de paturi vintage, canapele, mese, scaune si multe alte articole cu design deosebit. Toate acestea vor capata o nota aparte daca vei adauga acestui ansamblu diverse tablouri in nuante pastelate sau imagini decorative cu tenta vintage.

O serie de imitatii ale unor lucrari celebre vor putea decora peretii casei tale – merita sa vizitezi sectiunea de tablouri a platformei de decoratiuni, pentru a alege varianta cea mai potrivita pentru living-ul sau dormitorul tau. Iubitorii de decoratiuni interioare in stil vintage vor putea beneficia de o bogata oferta de perdele si draperii pe DecoStores, site de mobila si decoratiuni dedicat celor mai originale idei de amenajari interioare.

Imaginile delicate si pline de culoare din sectiunea tablourilor se vor asorta extraordinar de bine cu modelele de draperii cu imprimeuri florale retro – nu-ti ramane decat sa alegi din oferta site-ului acele tablouri care se asorteaza cel mai bine cu elementele din decorul sufrageriei tale.

Oferta de draperii pe DecoStores: culori si materiale delicate

Specialistii in amenajari interioare ti-au pregatit o bogata oferta de draperii pe DecoStores la sectiunea corespunzatoare acestor articole unice. Daca ai ales perdele sau draperii in nuante neutre, este de preferat sa “inveselesti” decorul cu ajutorul unor tablouri in nuante vii si proaspete, care vor echilibra paleta coloristica a living-ului tau.

Draperii in culori si materiale delicate pe DecoStoresGama larga de articole promovate online cuprinde peste 200 modele de draperii, disonibile online la preturi rezonabile. Cu ajutorul unor perdele si draperii elegante, vei putea obtine ambianta adecvata pentru o pictura inspirata de Monet:

Lasa-ti imaginatia sa descopere cele mai interesante combinatii de culori, forme si texturi, iar rezultatul va fi unul de exceptie.

Sectiunea de tablouri a platformei DecoStores reprezinta punctul de pornite pentru amenajari interioare de o frumusete deosebita.

Sectiunea de tablouri a site-ului de decoratiuni – o oferta variata

Lucrarile pline de originalitate de la sectiunea de tablouri a plaformei online ii vor cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi vizitatori online. Oferta de draperii de pe DecoStores este completata in mod ingenios de aceste imagini vii si pline de culoare. Peste 400 de modele au fost selectate pentru aceasta categorie ampla a site-ului de mobila, care iti aduce o oferta bogata si plina de rafinament.

Oferta variata de tablouriPeste 140 de produse pot fi admirate la sectiunea de tablouri “framed art” a site-ului DecoStores, iar articolele disponibile online te vor suprinde prin originalitatea si farmecul lor unic.

Pretul acestor lucrari speciale din gama de tablouri (postere imprimate pe hartie litografica) poate depasi suma de 600 Ron -calitatea este un aspect deosebit de important atunci cand ne referim la oferta DecoStores.

Bogata oferta de draperii de pe platforma online este echilibrata de o serie de perdele fabricate din materiale delicate, croite la dimensiuni prestabilite. Lucrarile stilate de la sectiunea de tablouri vor oferi living-ului dumneavoastra o nota unica de personalitate.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.