PR / Publicitate, Servicii — 27/03/2017 at 10:48

Obiectivele de marketing ale unui blog de companie

by

Obiectivele de marketing ale unui blog de companie reprezinta rezultatele pe care dorim sa le obtinem prin implementarea unui blog de companie.

De obicei, acestea se refera la rezultatele pe care le vor avea produsele sau serviciile promovate, analizand si comportamentul publicului tinta din mediul online pe domeniile relevante.

Obiectivele de marketing ale unui blog de companie trebuie sa fie reale si cuantificabile: numarul de articole publicate lunar, numarul total de cuvinte cheie targetate prin intermediul articolelor de pe blog, diversificarea canalelor de promovare (distribuirea si promovarea continutului de pe blog prin intermediul Google+ si prin intermediul altor bloguri sau site-uri / platforme dedicate comunicatelor de presa).

Cele mai importante aspecte ale unui blog de companie:

1. Web design simplu cu accent pe continut si pe optimizarea SEO a blogului
2. Integrarea butoanelor dedicate distribuirii continutului in Social Media: Facebook, Google+, LinkedIn, etc.
3. Realizarea, implementarea si utilizarea unui sistem de newsletter
4. Furnizarea de sugestii de articole din aceeasi categorie la sfarsitul fiecarui articol
5. Utilizati un design responsive si optimizat SEO – implementati tag-urile H1 (title), H2 (subtitle), H3 / H4.

Realizarea unui blog de companie este o activitate care nu consta doar in adaugarea de articole optimizate SEO si imagini. Trebuie sa tineti cont de faptul ca vizitatorii trebuie sa revina cu placere pe blog pentru a citi mereu continut relevant si util.

Agentia re7consulting ofera servicii de Web Design, Optimizare SEO, Campanii PPC, Social Media Marketing si servicii de realizare backlink-uri pe cuvinte cheie Google!

___________

Despre Agentia re7consulting Bucuresti:

Agentie marketing online Bucuresti – oferim servicii complete de promovare online pentru orice afacere din Romania. Realizam si Optimizam SEO site-urile clientilor, apoi realizam strategia de promovare platita prin intermediul campaniilor PPC Google AdWords & Facebook Ads.

Ai nevoie de servicii de promovare online? Contacteaza-ne pentru o oferta de promovare online personalizata nevoilor afacerii tale!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.