Novum Invest iti ofera spatii comerciale care iti vor ajuta afacerea

Cand iti pornesti o afacere sau ai deja una si nu merge foarte biine, trebuie sa te gandesti foarte mult si la spatial comercial unde este amplasata pentu ca nimeni nu va stii de ea daca aceasta este situate intr-un loc ascuns care este departe de o cale de acces pe unde trec foarte multi oameni zilnic,  de aceea Novum Invest iti ofera spatii comerciale in 2 zone circulate ale capitalei care se vor potrivi perfect afacerii tale.

Ambele spatii comerciale au acces direct la strazii circulate

spatii comerciale

Cele doua zone in care sunt situate spatiile comerciale oferite de Novum Invest sunt Prelungirea Ghencea si Nerva Traian. Ambele au acces direct cate doua strazii importante pe unde trec mii de masini zilnic si sunt foarte usor observate fiind un mare avantaj ca astfel vei economisi niste bani din publicitate. Ambele sunt situate in apropiere de statii de transport in comun si cel de la Nerva Traian este in apropiere de statia de metrou Timpuri Noi. Sunt amplasate in complexe rezidentiale si sunt potrivite pentru diferite domenii de activitate precum clinici medicale, supermarketuri, saloane de infrumusetare, Sali de fitness, farmacii sau cladiri de birouri. Spatiul comercial din Nerva Traian are o suprafat intre 98 si 811 mp si cel din Prelungirea Ghencea are o suprafata cuprinsa intre 211 si 422 ambele putand fi cumparate sau inchiriate la preturi foarte avantajoase. Sa iti muti afacerea in unul din aceste 2 spatii comerciale va fi un pas inainte firmei tale si suntem siguri ca sit u vei fi multumit de aceasta. Spatiile pot fi compartimentate sau open-space dupa tipul de activitate pe care firma ta il ofera.

Spatii comerciale foarte elegante si moderne

Novum Invest este  dezvoltator imobiliar renumit in Bucuresti pentru cladirile sale elegante  dar si pentru experienta sa. Cladirile sale sunt foarte sigure si de calitate avand o structura de rezistenta consolidata care rezista la miscari statice, dinamice si seismice, fundatia este din beton armat si zidaria si izolatia este facuta cu cele mai bune materiale de constructii de pe piata.

Despre Novum Invest

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experienta pe piata imobiliara in care a reusit sa vanda peste 325 de apartamente in cele 8 proiecte finalizate de acesta si are inca 4 in curs de finalizare. Este un lider pe piata imobiliarelor din Bucuressti, fiind cunoscut datorita elegantei si modernitatii pe care la au apartamentele acestuia. Pentru mai multe detalii ii puteti contacta la numeral de telefon 0723 551 494 sau 0722 434 557 sau la adresa de email office@novuminvest.ro.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.