Noul magazin Zevo le ofera doamnelor accesorii de dama elegante si in pas cu ultimele trenduri de moda!

Zevo.ro este magazinul online importator si distribuitor de genti de dama din piele naturala si piele sintetica. Gentile din piele naturala si ecologica au un concept elegant ,design italian si sunt accesibile din punct de vedere al pretului iar calitatea este superioara.

logo zevo - magazin de genti pentru femei

Magazinul zevo.ro s-a lansat acum trei ani fiind destinat atat doamnelor si domnisoarelor dar si domnilor aducand pe piata un nou concept de genti dar si o calitate superioara. Geanta nu mai este un accesoriu doar pentru doamne si domnisoare ci si pentru domni iar raportul pret calitate trebuie sa fie intotdeauna foarte bun.

O geanta din piele naturala sau ecologica accesorizata la o pereche de pantofi pot completa tinuta dumneavoastra. De altfel, geanta este primul accesoriu pe care o doamna sau domnisoara il foloseste in completarea tinutei de zi sau de seara. Alegem geanta potrivita dupa propriile criterii dar trebuie sa cumparam geanta potrivita si durabila in timp!

Genti de dama online pentru tinute usor de remarcat

unde gasesc genti de dama elegante

Gentile si pantofii nu sunt niciodata de ajuns in garderoba unei fete. Cu cat mai multi pantofi cu atat mai multe genti!  Fie ca ai nevoie de o geanta de dama online  clasica de la Zevo, fie ca doresti o geanta de dama office, laptop sau geanta de dama de ocazie, in magazinul nostru vei gasi geanta potrivita! Sa ai o geanta de ocazie potrivita inseamna sa ai accesoriul cheie al unei tinute. De altfel atat pentru domni cat si pentru doamne, geanta este accesoriul cheie dintr-o tinuta.

Zevo.ro este magazinul mereu in pas cu moda mergand in primul rand pe nevoile clientului si raportul calitate pret sa fie foarte bun. Magazinul importa si comercializeaza o gama variata de genti:

  • Genti de dama de zi , genti de dama office, casual dar si de laptop. Fie ca doresti o geanta de de dama mai office, fie ca vrei o geanta speciala pentru laptop, la Zevo vei gasi geanta de dama online de care ai nevoie in fiecare zi. Aceste genti de dama online sunt destul de incapatoare si concepute special pentru doamnele de business.
  • Genti de ocazie sau clutchuri, acele genti micute si lucioase care dau valoare si sunt un accesoriu de baza intr-o tinuta de seara.
  • Genti shopper si genti de calatorie, genti de dama destul de incapatoare astfel incat sa poti cumpara sau trasporta orice ai nevoie. Spatiul acestor genti online de dama este special creat pentru femei .

O alta gama variata de genti este cea destinata barbatilor. Fie ca doreste o geanta tip borseta ( mica, eleganta si incapatoare pentru acte si cheile de masina) fie o geanta mai mare pentru laptop si alte lucruri, in magazinul online zevo.ro vei gasi geanta potrivita pentru barbatul din viata ta.

In functie de nevoile tale zilnice poti alege orice geanta de pe zevo.ro. Fiecare geanta este creata special pe nevoile clientului iar gama este foarte variata.

In magazinul online Zevo.ro vei gasi toate modelele de genti pentru femei pe diferite forme si culori pe care sa le poti accesoriza la diferite tinute formate din pantaloni, rochii de ocazie si nu numai.. Pentru orice intrebare, comanda dar si nelamurire suna la numarul 0742222957 sau trimite un email la adresa: office@zevo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.