Neobat.ro livreaza baterii auto clientilor sai pe tot teritoriul tarii

Neobat.ro, magazinul online care ofera consultanta in alegerea bateriei potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra si care comercializeaza acumulatori auto, face livrari pentru clientii sai pe tot teritoriul tarii.

Printre avantajele efectuarii unei comenzi de la magazinul online Neobat.ro se numara urmatoarele lucruri:

  • Pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov, livrarea bateriei se efectueaza fara niciun cost din partea clientului
  • Daca bateria se afla in stoc si a fost comandata pana in ora 18:00 livrarea se face in maxim 2 ore de la plasarea comenzii
  • Costul livrarii unei baterii auto pentru restul judetelor de pe teritoriul tarii este de doar 30 ron
  • Bateria este montata de un profesionist, iar acest lucru include si verificarea instalatiei electrice, proces care reprezinta conditia eliberarii certificatului de garantie
  • Timpul necesar deplasarii la showroom este economisit, iar confortul sporit

Catalogul Neobat.ro contine o gama cuprinzatoare de baterii auto

baterii auto
Acumulatorii auto comercializati de magazinul online Neobat.ro sunt compatibili cu autovehiculele unui numar mare de producatori auto. Astfel, Neobat.ro livreaza baterii pentru Audi, Bmw, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen si Volvo.

De asemenea, Neobat.ro ne pun in tema cu privire la semnele care vestesc necesitatea schimbarii bateriei auto. Aceste indicii constau in urmatoarele lucruri:

  • In momentul pornirii autovehiculului, electromotorul nu se invarte in parametri normali
  • Bateria este umflata
  • Electrolitul din bateria auto are un nivel sub limita indicatorului
  • Prezenta unui miros de sulf

Modalitati de efectuare a comenzii si de plata

Pentru a efectua o comanda de baterie auto, clientii au trei posibilitati. Prima dintre ele consta in cea online, in cazul in care cunosc ce tip de baterie se potriveste autovehicului in cauza. Cea de a doua consta in apelarea la numarul de telefon 0726439089. In acest caz, un reprezentant Neobat.ro va oferi informatiile necesare alegerii unei baterii potrivite. De asemenea, comanda se poate efectua si prin trimiterea unui mail la adresa office@neobat.ro. In acest caz, clientul trebuie sa specifice cateva detalii tehnice cu privire la marca autovehiculului, modelul, anul fabricarii, capacitatea cilindrica a motorului, tipul de combustubil care propulseaza autovehiculul si dotarea acestuia. Ulterior, clientul va fi contactat de echipa Neobat.ro, care ii va comunica ce baterie i se potriveste masinii sale.

Plata este de tip ramburs.

Marcile de baterii auto comercializate de Neobat.ro

baterii auto

Bateriile auto comercializate de acest magazin online sunt de la mai multi producatori. Printre acestia se numara Bosch, Varta, Exide, Rombat si Banner.

Capacitatea bateriilor este cuprinsa intre 30 Ah si 110 Ah, pe site exista tipuri de acumulatori auto cu polaritate inversa sau normal, cu lungimi cuprinse intre 175 mm si 394 mm, latimi care variaza de la 127 mm la 190 mm, si inaltimi intre 165 mm si 227 mm. Preturile variaza intre 100 ron si 1000 ron, in functie de detaliile tehnice ale masinii. Garantia unei baterii auto comercializata de magazinul online Neobat.ro poate fi de 2, respectiv 3 ani. De asemenea, tot pe site puteti cumpara baterii auto cu motorizari specifice masinilor dumneavoastra!

Returnarea produselor se poate efectua daca bateria nu prezinta urme de uzura si daca clientul prezinta documentul de vanzare si certificatul de garantie, ambele in original.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.