Marius Calin lanseaza Bucharest Journal

Bucuresti, Romania – aprilie 2017 – Marius Calin lanseaza in mod oficial site-ul Bucharest Journal. Acest site se adreseaza in special tinerilor din Bucuresti care vor sa fie la curent cu evenimentele care se petrec in capitala si sunt pasionati de muzica, fotografie sau de alte activitati culturale.

Subiectele principale care vor putea fi gasite pe site sunt: prezentarea evenimentelor care au loc in Bucuresti, cronici de concerte si galerii foto, dar si interviuri cu antreprenori sau artisti si fotografii din oras. De asemenea, pe site exista si categorii dedicate filmelor, serialelor, studentilor si tehnologiei.

Practic, acest site isi propune sa acopere o mare parte din activitatile care fac parte din viata unui tanar bucurestean si sa il ajute pe acesta sa se decida care sunt acele evenimente care i se potrivesc cel mai bine.

Incepand cu luna mai vor aparea primele interviuri pe site si apoi vor urma si alte proiecte, unele incluzand chiar si scurte prezentari ale unor locuri mai putin cunoscute din Bucuresti, dar care ar merita vizitate.

Important de mentionat este faptul ca formatul site-ului isi propune sa publice articole pe teme diverse si sa prezinte opinia mai multor oameni asupra acestor subiecte. Tocmai din acest motiv, fiecare student sau persoana pasionata de scris care vrea sa se implice in acest proiect, este invitata sa trimita un mail la adresa de mai jos in care sa mentioneze acest lucru si motivul pentru care ar vrea sa se alature echipei.

Asadar, daca esti interesat de evenimentele din Bucuresti, interviuri cu antreprenori si artisti sau vrei sa inveti cateva tips & tricks care sa te ajute in viata de student, te invit sa accesezi bucharestjournal.ro.


Despre Marius Calin

Marius Calin este un tanar blogger din Bucuresti care are ca pasiune fotografia si incearca sa aduca lucrurile din offline in online asa cum le-a vazut. Pentru mai multe detalii despre el si proiectele in care este implicat, vizitati mariuscalin.ro.

Date de contact:

Contact: Marius Calin

E-mail : PR@mariuscalin.ro

1 Comment


  1. Felicitari pentru proiect si mult succes in implementarea si dezvoltarea acestuia! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.