Maestrii gradinari de la artagradinilor.ro transforma deserturile gri in oaze verzi, cu ajutorul acoperisului verde

Chiar daca pentru multi acoperisul verde reprezinta un concept nou, in afara granitelor aceasta solutie este pusa in aplicare de peste 15 ani. Acoperisurile verzi au fost prima data folosite la Gradinile suspendate din Babilionia si ofereau protectii impotriva caldurii si a razelor solare. Tehnologia a avansat mult, iar astazi acoperisul verde ofera mult mai multe beneficii utilizatorilor sai. La artagradinilor.ro, montarea acoperisului verde este ridicata la rang de arta si presupune un pret foartemic. Pe langa competenta de necontestat a maestrilor gradinari de la artagradinilor.ro, acestia pun la dispozitia clientilor o mare varietate de servicii de calitate, printre care si montarea si proiectarea.

Acoperisul verde de la artagradinilor.ro aduce numeroase beneficii clientilor

acoperis verde
Acoperisul verde pus la dispozitie de priceputii gradinari de la artagradinilor.ro reprezinta un acoperis imbracat (partial sau total) cu vegetatie precum iarba, plante verzi, arbusti mici sau licheni. In mijlocul oricarui oras, un acoperis verde reuseste sa redea o oaza de liniste si aduce numeroase avantaje oricarui client. Pe scurt, pe langa aspectul estetic pe care un acoperis verde il creaza, acesta aduce si alte caracteristici importante, precum cele care urmeaza:

  • Acoperisul verde de la artagradinilor.ro are proprietati termoizolante. Acest lucru inseamna faptul ca un acoperis verde poate mentine o temperatura constanta placuta in interiorul imobilului, atat iarna cat si vara. Pe langa acest lucru, se izoleaza fonic incaperile, nefiind nevoie de izolare interioara cu polistiren si se atenueaza considerabil zgomotele, pentru ca un acoperis verde absoarbe zgomotele urbane
  • Reducerea poluarii si a particulelor de praf care circula in aer
  • Acoperisul verde de la artagradinilor.ro contribuie la imbunatatirea calitatii vietii
  • Pretul unui acoperis verde de la artagradinilor.ro nu este deloc unui ridicat. In plus, raportul de calitate-pret este unul excelent
  • Specialistii au demonstrat faptul ca unui imobil care are un acoperis verde ii creste valoarea, atunci cand este pus in vanzare

Pentru cei care doresc sa se bucure de toate aceste avantaje aduse de acoperisurile verzi, artagradinilor.ro le sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de pret pentru acoperis verde! Pe scurt, maestrii in materie de peisagistica de la Arta Gradinilor se asigura de faptul ca toti clientii vor beneficia de un proiect unic si complex, foarte prietenos cu mediul inconjurator. Clientii pot accesa artagradinilor.ro pentru a observa in portofoliul disponibil online proiectele realizate in materie de acoperisuri verzi.

La artagradinilor.ro, acoperisul verde vine cu un raport de calitate-pret excelent

Un studiu recent arata ca in cazul instalarii acoperisurilor verzi, clientii beneficiaza de o reducere a necesarului de racire sau incalzire a aerului din interiorul locuintei (in timpul verii sau al iernii) cu pana la 26%.

Clientii care isi doresc proiectari sau amenajari de gradini, acoperisuri verzi, gradini verticale, alei pietonale, pavaje, sisteme de irigat sau de drenaj, plante ornamentale, gazonari profesionale sau mobilier exterior si jardiniere, pot apela cu incredere la profesionistii de la artagradinilor.ro. Pentru comandarea unui produs disponibil in site-ul lor, clientii pot apela unul dintre numerele de telefon disponibile: 0721.202.053, 0743.605.158 sau 0733.607.352.

Leave a Reply

Your email address will not be published.