Fashion — 10/07/2017 at 16:59

La Ingriko găsești cadouri din suflet, pentru suflet

by

Să investim în relații este foarte important, deoarece lucrurile cu adevărat importante sunt puse în practică doar alături de alți oameni, iar momentele cele mai fericite din viață tot cu alții le vom împărtăși.

Surprinde-i pe cei din jurul tău cu gesturi mici care să le facă ziua mai bună. Apasă butonul de pauză timp de câteva minute, gândește-te ce la cei din jurul tău și la ce însemnătate au ei în viața ta. Găsește momentul pentru a le mulțumi.

Cum? Un cadou personalizat este de multe ori o bună modalitate să îți exprimi sentimentele față de persoanele importante din viața ta. Un cadou de suflet ce trezește amintiri de fiecare dată când este revăzut este în măsură să exprime iubirea și apecierea pentru persoanele speciale din viața ta.

Poate te întrebi de ce un cadou personalizat este mai apreciat decât un cadou clasic? Pentru că aceste cadouri trezesc amintiri, emoții și zâmbete.

Așa că, dacă te gândești să faci un cadou în următoarea perioadă, încearcă să faci un cadou original și deosebit. Alege un cadou personalizat!

Unde? Ingriko te îndrumă spre a alege un cadou inedit, te îndeamnă să îndrăznești și să își personalizezi cadoul dorit. Fie că alegi brățări, coliere, inele sau brelocuri, Ingriko te ajută să creezi un moment memorabil, care să facă persoanele dragi ție să zâmbească înduioșat.

Imaginează-ți cadoul dorit fiind o brățară personalizată de argint cu chipul celor dragi și amintește-ți că familia este cel mai de preț dar!

Poate vrei un medalion de argint gravat cu un text cu sensibilitate. Este cu adevărat unic și de impact!

Transformă un moment special în bijuterii de suflet!

Ingriko îți oferă o varietate de idei de cadou atât pentru el, cât și pentru ea, idei unice de cadou pentru cuplu, pentru un prieten drag, pentru familie sau un cadou delicat pentru un copil.

 

De ce Ingriko?

Pentru că a fost înființată în 2013 din dragoste pentru accesorii simple care transmit dincolo de frumusețea lor, sentimente și gânduri bune. Toate bijuteriile Ingriko sunt realizate cu grijă și atenție la detalii, utilizând materiale de calitate.

Fiecare piesă spune o poveste, aduce aminte de iubire, prietenie și momente speciale. Bijuteriile Ingriko sunt simple, versatile și moderne.

Pentru că Ingriko crede în puterea gândurilor pozitive, împărtășește zâmbete și lucrează cu drag fiecare accesoriu.

 

Accesează www.ingriko.ro și oferă-le celor dragi un cadou din suflet, pentru suflet!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.