Auto — 14/08/2017 at 11:41

La ce trebuie sa fii atent cand vine vorba despre licitatiile online de masini

by

Exista multe avantaje de care clientii, fie ei dealeri sau simpli cumparatori, pot beneficia datorita licitatiilor auto online. In primul rand, aceste licitatii reprezinta probabil cea mai convenabila modalitate de a cumpara un vehicul folosit sau reconditionat. In felul acesta clientul poate cumpara masina dorita fara a fi nevoit sa se deplaseze de acasa, sau de la firma (in cazul dealerilor auto).  In plus, aceste licitatii online de masini ofera clientilor o multime de optiuni.  Pe astfel de site-uri, cum ar fi licitatii pe CarsOnTheWeb, sunt disponibile mii de masini, in stare buna, al caror istoric este sigur si al caror inventar este permanent actualizat.

Dar, cel mai important avantaj pe care il vei avea cumparand autovehicule second-hand de la un site de licitatii auto il reprezinta posibilitatea de a economisi bani. Dealerii auto pot ajunge sa faca economii chiar si de mii de euro, daca liciteaza inteligent si achizitioneaza vehiculele potrivite.  Acest lucru poate parea greu pentru un cumparator neexperimentat, pentru ca nu exista posibilitatea efectuarii unei inspectii fizice si vizuale a masinilor.

Coliziuni  si istoricul accidentelor

Orice dealer auto stie, atunci cand liciteaza pentru o masina, ca trebuie sa se intereseze de istoricul accidentelor si al coliziunilor. Asta pentru ca, la randul sau, va pune masina in vanzare si va oferi garantii clientilor sai. Daca unele coliziuni minore pot fi remediate de dealeri, care au la dispozitie service-uri autorizate, exista si accidente care creeaza avarii ce sunt prea costisitor de reparat, asa cum ar fi incendiile si inundatiile.

Numarul proprietarilor anteriori

O parte a constatarii starii unui vehicul depinde de stabilirea modului in care vehiculul a fost intretinut pe parcursul duratei sale de viata. Un bun indicator al acestui fapt este, in general, numarul de proprietari anteriori. Ati auzit expresia „prea multi bucatari strica supa”, nu? Acelasi lucru este valabil si pentru vehicule. Cu cat o masina a avut mai multi proprietari, cu atat sunt mai mari sansele ca aceasta sa fie intr-o stare mai proasta.

Locatia vehiculului

In cele din urma, trebuie acordata o atentie deosebita asupra locului in care vehiculul a fost folosit de-a lungul timpului. Unele zone sunt mai „aspre” si afecteaza rezistenta masinii mai mult decat altele. De exemplu, daca un vehicul a functionat intr-o zona in care, in cea mai mare parte a anului, ninge, atunci puteti paria ca respectivul autovehicul se confrunta cu probleme care pot lasa urme. De preferat este sa alegi o masina second-hand care a fost folosita intr-o tara europeana, cum ar fi masini second din Belgia.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.