Inicinstal.ro prezinta o noua gama de baterii pentru baie

Magazinul online Inicinstal.ro, magazin specializat in proiectarea si comercializarea instalatiilor sanitare, pune la dispozitia clientilor interesati de achizitionarea unei baterii de baie o gama larga de produse de acest fel.

Gama de baterii de baie cuprinde peste 100 de tipuri de instalatii, al caror pret variaza in functie de detaliile tehnice si estetice ale fiecarui produs. Astfel, magazinul online Inicinstal.ro se adreseaza unei plaje largi de clienti.

Ce tipuri de baterii de baie sunt comercializate de magazinul online Inicinstal.ro?

Bateriile de baie furnizate de magazinul online Inicinstal.ro sunt fabricate de producatori cunoscuti in aceasta industrie, iar printre brandurile in cauza se numara si urmatoarele:

baterii baie

· Bugnatese

· Teka

· Valvex

Totodata, bateriile de baie sunt de mai multe tipuri, iar in catalogul virtual al magazinului se pot gasi baterii pentru:

· Bideu

· Cada

· Dus

· Lavoar

Avand in vedere ca fiecare client are preferintele sale cromatice, bateriile de baie au culori diferite. Acestea pot avea culoarea alba, albastra, cromata, bronzului, cuprului,neagra, rosie sau verde.

Bateriile de baie pentru cada se pot monta pe perete sau pe un stativ special, manerele pot avea forma unei stele, au cartus ceramic care limiteaza apa fierbinte, comutator cada/dus, limitator de debit, furtun de dus cu lungimea de 1.5 m, perlator quickclean, iar garantia acestora este valabila pe o perioada de 24 de luni.

Printre bateriile de baie pentru bideu din gama magazinului online Inicinstal.ro se pot gasi produse care au articulatiile cu bila, racorduri flexibile, garnituri de scurgere, limitatoare de debit, sisteme pop-up si finisaje anti-amprenta. Produsele au grad mare de rezistenta. Bateriile de baie pentru bideu sunt ideale pentru spatiile cochete, pot fi cu prevazute cu aeratoare anticalcar si au un raport bun calitate-pret.

Bateriile de baie pentru dus pot avea un design retro sau de tip Oxford, unele produse sunt standard, altele vin insotite de accesorii, se pot monta pe perete, iar garantia acestora este valabila timp de 2 ani.

Bateriile de baie pentru lavoar sunt prevazute cu dubla comanda sau monocomanda, au capul din material ceramic, manerele pot fi in stea sau de tip Oxford si au de asemenea garnituri de scurgere, racorduri flexibile, limitatoare de debit sau cartuse ceramice.

Oferta magazinului online Inicinstal.ro cu privire la bateriile de baie contine preturi competitive. In cazul produselor al caror pret nu este afisat in catalog se pot cere oferte personalizate.

Cum se poate efectua o comanda pentru o baterie de baie de la magazinul online Inicinstal.ro?

inicinstal

Bateriile de baie se pot comanda online, prin e-mail sau telefonic. Intrucat site-ul este structurat pe categorii si subcategorii, ceea ce inseamna ca beneficiaza de filtre, produsul cautat poate fi gasit prin utilizarea acestui meniu sau prin folosirea functiei „cautare”. Daca produsul dorit este gasit, este necesara apasarea butonului „Adauga in cos”. Ulterior, procesul de cumparare necesita parcurgerea unei pagini de comanda, care trebuie completata cu datele personale, adresa livrarii si metoda de plata. Produsele se pot achizitiona prin plata de tip ramburs catre agentul care se ocupa cu livrarea coletului, numerar in cazul in care produsele sunt ridicate din showroom sau prin intermediul unui card de debit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.