Imobiliare — 22/03/2017 at 13:19

Inchirieri de spatii pentru birouri din Bucuresti prin intermediul agentiei Regatta

by

Sectorul inchirierilor de spatii pentru birouri al agentiei Regatta cuprinde o serie de oferte deosebit de atractive pentru toate companiile bucurestene care doresc sa beneficieze de un sediu elegant. Unirii, Victoriei, Baneasa, Pipera, Floreasca, Aviatorilor sau Primaverii sunt numai cateva dintre locatiile de exceptie disponibile prin intermediul Regatta. O serie de propuneri referitoare la cladiri de birouri din Calea Dorobantilor, Herastrau sau Piata Charles de Gaulle completeaza selectia realizata de consultantii imobiliari.

Un imobil modern cu spatii avand destinatie office poate oferi o serie de avantaje firmelor care vor  incheia astfel de tranzactii prin intermediul acestei agentii competitive din capitala. Varianta inchirierii unor birouri intr-o vila eleganta este, la randul ei, foarte potrivita pentru firmele aflate in cautarea unor spatii mai putin costisitoare. In cazul cladirilor moderne, putem vorbi insa de amenajari de calitate si sisteme performante de climatizare – ambianta in care se desfasoara activitatea unei companii este extrem de importanta, motiv pentru care oferta agentiei Regatta include numeroase imobile de acest gen.

Inchirieri de spatii pentru birouri din Bucuresti prin intermediul agentiei Regatta

Oferta de inchirieri de spatii pentru birouri din Bucuresti prin intermediul agentiei Regatta cuprinde propuneri deosebit de interesante pentru cele mai apreciate zone ale capitalei. Pentru orice companie de top aflata in extindere, alegerea unei cladiri din Baneasa reprezinta o varianta inspirata. Avantajele propunerilor de inchirieri in imobile cu infrastructura moderna sunt numeroase – in cazul acestei oferte unice, angajatii dumneavoastra se vor bucura de conditii pur si simplu exceptionale.

Iata care sunt o parte din facilitatile oferite de aceasta cladire moderna din nordul capitalei: 250 mp sunt disponibili pentru parcare, iar accesul va fi extrem de usor prin diverse mijloace de transport. In plus, angajatii vor beneficia de lifturi, amenajari de tip open space si o ambianta foarte placuta.

In Bucuresti, exista numeroase oferte de inchirieri pentru nordul orasului (numai pentru Baneasa, au fost inregistrate 12 astfel de spatii disponibile pentru firmele de top din capitala). De asemenea, cartierul Floreasca reprezinta o alternativa deosebit de atractiva pentru companiile care isi vor schimba sediul in viitorul apropiat. 10 propuneri sunt la dispozitia clientilor Regatta pentru aceasta zona eleganta din Bucuresti, din randul carora va vom prezenta o varianta de maxim interes pentru diverse domenii, oferita acum prin intermediul agentiei.

O cladire superba din Floreasca-Aviatiei a fost inclusa de catre consultantii companiei la categoria de inchirieri spatii de birouri, beneficiind de o serie de facilitati exceptionale: cablare voce/date, 10 ascensoare, sute de locuri de parcare si pardoseala flotanta.

Vorbim, desigur, de cea mai inalta cladire de acest tip din Bucuresti, situata in apropierea statiei de metro Aurel Vlaicu. Merita sa mentionam, de asemenea, birourile din Pipera care au fost incluse in selectia exceptionala intocmita de experti cu o bogata experienta in domeniul imobiliar.

O serie de oferte absolut speciale se afla acum la dispozitia dumneavoastra prin intermediul agentiei Regatta, asteptand sa devina un sediu elegant, deosebit de confortabil si cu o ambianta extraordinara. Propunerile de la sectorul de inchirieri al companiei vizeaza spatii unice de birouri, situate in cele mai apreciate zone din Bucuresti.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.