Imobiliare — 07/09/2017 at 17:30

Imobile Chisinau pentru investitii

by

Redacţiile publicatiilor care se ocupa de vanzai si cumparari, îşi rezervă dreptul de refuz al publicarii anunţurilor, inclusiv in cazul celor aferente  imobilelor, fără a da si alte explicatii in legatura cu acele cauzele pe care le au in vedere in privinta refuzului, si de asemeni poate face modificari incluisv  ale condiţiilor şi regulilor ce privesc publicarea anunţurilor, fără a-l  anunţa preventiv inainte pe proprietar şi fara sa faca o detaliere a cauzele ce au dus la aceste  modificări.

Responsabilitatea in privinta conţinutul informaţiei ce a fost publicate, o va avea clientul, cel ce a depus  solicitarea ce priveste publicarea informaţiei.Unii din clienţi dau dovadă de incorectitudine, si vor sa ii contacteze direct pe clienti.Acestea insa sunt rugati de catre cei care sunt specialisti in agentiile imobiliare, sa fie pe viitor ceva mai prudenţi.

Redacţia le adreseaza recomandări celor care  viziteaza  site-ul, prin care li se spune ca in perioada cand acceseaza astfel de anunţuri de vanzari/cumparari de imobile, să le ceară celor care sunt furnizori ai informatiilor pe site-urile imobiliare si sa isi prezinte licenţa, permitandu-le astfel sa isi certifice  intreaga lor activitatea concret,  in domeniul acesta.

Anunturi ce nu vor fi publicate niciodata

Respectand legislaţia din tara noastra, firmele specializate in tranzactii imobiliare, de vanzare/cumparare de imobile, de terenuri, etc. dar si de alt gen , nu sunt admise publicarile anunţurilor cum ar fi de exemplu :

  • anunţurile de vânzarea – cumpărarea al premiilor ce sunt obtinute de Romania;
  • anunturile care includ publicarea de anumite documente personale şi fişe care însoţesc astfel de documente;
  • certificate de privatizare de apartamente e stat, documente privind otrăvurile sau drogurilor, anunturi legate de tranzavtionarea de organele umane si pentru diverse tipuri  de arme  şi alte  mijloace active  care tin de protecţie.

 Plasarea anunţurilor publicitare

Un anunţ care e de acestb tip  poate sa conţina pana la cel mult 1500 de simboluri si 15 imagini si daca se doreste, inclusiv  videoclipuri.In mod gratuit se  plaseaza zilnic anunţul,  în cadrul rubricii in care se incadreaza, intr-un intervat ce este de  90 de zile – consecutiv calculate, indiferent de ediţia in care e publicata.

Plasarea celui de al doilea anunt şi pentru alte anunţuri se face în cadrul rubricii in care se incadreaza si  se  tarifeza in conformitate cu mentiunilr din cadrul prevedirilor de pe site-ul sau care apare in publicatia specializata.

Exista si  functioneaza in aceste publicatii si  un serviciul aferent ridicarii oricarui anunţ.

Cu ajutorul acestuia se poate ridica in mod gratuit orice anunţ in maxim 24 ore de la constatarea neconcordantelor sau de la solicitarea clientului.

Serviciul care tine de ridicarea in mod automat a  anunțului  presteaza acest serviciu  contra cost. Ridicarea se va face in mod automat in cazul oricarui  anunt si e  tarifata in conformitatea  celor  prevazute pe  site-urile si publicatiile de profil.

Clientii care isi doresc sa fie anuntul intr-un anume fel evidentiat, au posibilitatae ca in cazul marii majoritati ai publicatiilor de un astfel de serviciu, pe intreaga perioada in care anuntul este activ.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.