Iarna nu ii va mai lua prin surprindere pe cei care se orienteaza spre frezele de zapada de la Magazia lu’ Costica!

Venirea iernii nu va fi o surpriza pentru nicio persoana, atata timp cat aceasta se pregateste din timp si isi orienteaza atentia spre frezele de zapada de la Magazia lu’ Costica. Fie ca este aleasa o freza hidraulica de la Cerruti, ori o freza de zapada de la Trejon, sunt cateva caracteristici pe care orice produs ar trebui sa le aiba. In cele ce urmeaza, vor fi prezentate aceste trasaturi fundamentale pentru orice freza pentru zapada.

Frezele pentru zapada si caracteristicile care le fac de nelipsit pe timpul iernii

Freza pentru zapada este, prin natura sa, un utilaj industrial care nu ar trebui sa lipseasca din zonele unde iernile sunt grele, iar cantitatea de zapada cazuta, insemnata. Prezenta unui astfel de utilaj va ajuta la curatarea drumurilor sau a altor spatii care au fost acoperite de zapada. Puterea lor deosebita le face utile atat pentru zapada proaspata, afanata, cat si pentru zapada cu gheata (elicele lor frontale pot sparge gheata).

Exista mai multe tipuri de producatori, dupa cum urmeaza:

  • Cerruti;
  • Trejon;
  • Akpil;

De asemenea, caracteristicile obligatorii pe care ar trebui sa le aiba un astfel de utilaj comunal sunt:

alege o freza de zapada eficienta

  • Motoare puternice, fiabile, de preferinta hidraulice cu piston radial. Un motoc puternic cu cat mai mult cai-putere nu vor face altceva decat sa sporeasca aceasta capacitate de a indeparta cantitatile mari de zapada.
  • Jgheaburi de evacuare construite din materiale rezistente, pentru a se asigura faptul ca zapada va fi expulzata in mod corespunzator, lasand drumul liber. Tototdata, ar fi ideala alegerea unui astfel de utilaj ce are reglare hidraulica a jgheabului, pentru o mai usoara manevrare.
  • Elice frontale puternice, de calitate, doatate cu un sparagtor de gheata. De cele mai multe ori, zapada nu este afanata, proaspata, ci inghetata, ceea ce face obligatorie dotarea unei freze de zapada cu un spargator de gheata.
  • Alte dotari: ventilatoare cu mai multe cai de evacuare, control hidraulic pe unghiul de descarcare sau deflectoare de zapada cu articulatii duble.

O freza pentru zapada este o investitie care se va dovedi mai mult decat profitabila in timp. Magazia lu’ Costica ofera o gama variata de utilaje de indepartare a zapezii excesive, devenind locul predilect pentru cumparaturi ai celor preocupati de bunastarea lor pe timpul sezonului rece.

DESPRE MAGAZIA LU’ COSTICA

Magazia lu’ Costica este un retailer online autorizat de produse si utilaje destinate agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootheniei, de o calitate superioara. Comenzile se pot face prin intermediului contului online, iar livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, prin UrgentCurier.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.