Hrana pentru caini si pisici Royal Canin

Animalele de companie fac parte din viata noastra si sunt considerate membrii cu acte in regula ai familiei. In mare parte, romanii sunt iubitori de caini si pisici, acestea fiind animalele pe care le poti gasi in cele mai multe case. Pentru ca pisica sau cainele tau sa fie sanatosi si fericiti ar trebui sa le asigurati o dieta echilibrata cu ajutorul mancarurilor pentru pisici si caini de la Royal Canin.

Hrana Royal Canin, produsa de compania franceza cu acelasi nume, este conceputa dupa studii indelungate in domeniul nutritiei animalelor de companie. De asemenea, hrana caini Royal Canin si mancarea pisici Royal Canin sunt comercializate in game ce corespund pentru diferite caracteristici ale animalelor, cum ar fi talia, rasa, varsta sau altele.

Compania Royal Canin a finantat de-a lungul timpului numeroase studii de cercetare ce se ocupa de testarea si dezvoltarea mancarii pentru animale, dar si pentru a vedea care sunt cerintele in materie de nutritie corespunzatoare pentru diferite rase de caini si pisici.

Royal Canin - Mancare pentru caini si pisici

De asemenea, compania Royal Canin produce hrana caini Royal Canin sau mancare pisici pentru animale cu probleme de sanatate. Daca iti iubesti animalul de companie, este important sa alegi cu grija tipul de hrana Royal Canin potrivit pentru nevoile lui si care sa ii acopere cerintele nutritionale.

Specialistii in cercetare de la Royal Canin si-au propus sa gaseasca solutii pentru a trata tot felul de probleme de sanatate de care animalele domestice pot suferi cu ajutorul dietelor bazate pe hrana speciala pentru animale Royal Canin.

Veti gasi numeroase sortimente de mancare pisici Royal Canin sau de hrana pentru caini produsa de aceeasi companie din care sa alegeti sortimentul potrivit pentru animalutul dumneavoastra pe site-ul PetMart.ro.

PetMart este pet shop-ul online care iti pune la dispozitie toate articolele de care ai nevoie pentru ingrijirea animalululi tau de companie, indiferent de ce rasa apartine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.