Ghetele de dama de la Pantoful meu ideale pentru perioada friguroasa

Noua colectie de ghete de dama de la magazinul online Pantoful Meu sunt facute special pentru sezonul rece pentru a le asigura doamnelor si domnisoarelor confortul si caldura de care au nevoie in perioada de toamna si iarna.

Ghete de dama pentru toate gusturile si buzunarele

Ghetele de dama reprezinta un accesoriu vestimentar important pentru garderopa feminina putand reprezenta o piesa importanta din outfit-ul unei doamne sau domnisoare. Diversitatea de modele si preturi ale ghetelor de dama de la Pantoful meu le fac sa fie accesibile multor femei care doresc sa isi imbogateasca garderopa pentru sezonul rece. Alege ghetele de dama de la Pantoful Meu si fii o doamna eleganta.

Gama de ghete de dama Luisa se adreseaza domnisoarelor care prefera incaltamintea practica si casual pentru perioada mai friguroasa a anului. Modelele pot fi accesorizate la multe tinute de iarna sau toamna. Inchiderea cu siret le face sa fie foarte practice permitand sa se stranga gheata suficient pe picior atat cat sa nu iasa gheata din picior si sa nu il stranga prea tare. Totodata in partea de sus a acestor modele de ghete de dama se afla 2 barete care confera a anumita eleganta si stil.

Ghetele de dama cu talpa groasa alba se adreseaza doamnelor carora le place sa fie mereu elegante in ceea ce priveste tinutele pentru care opteaza. Materialul este din piele ecologica intoarsa si inchiderea se face avand o bareta la baza gleznei.

Ghete de dama cu blanita in interior se adreseaza sezonului geros atunci cand este nevoie de astfel de ghete care sa asigure piciorului caldura si confortul de care acesta are nevoie. Pentru a vizualiza intreaga gama de ghete de dama puteti vizita magazinul online Pantoful Meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.