Frumusețea părului tău va fi redată de șampoanele naturale de la 10beneficii.ro

Ritmul alert al vieții cotidiene ne face de multe ori să uităm să ne protejăm sănătatea și să considerăm pielea ca pe un filtru viu pentru nenumăratele substanțe cu care intrăm în contact. Scalpul este stratul epidermic cu o sensibilitate crescută, de aceea, dermatologii sfătuiesc folosirea unor șampoane naturale, cu efect contra mătreții și problemelor pielii capului.

Magazinul 10beneficii.ro are șampon împotriva mătreții din ingrediente 100% naturale

Conform unui studiu, 60% din substanțele cu care pielea intră în contact sunt absorbite în organism. De aceea, produsele cosmetice pe care le folosim zilnic trebuie atent selecționate, astfel încât efectul lor asupra pielii să fie unul pozitiv. În magazinul de produse naturiste, 10beneficii.ro, clienții pot achiziționa șampon natural cu propolis contra mătreții, fabricat numai din ingrediente organice. Pe lângă propolis, șamponul conține extracte din frunze de măslin, într-o formulă blândă, 100% fără săpun sau substanțe toxice.

Beneficiile șamponului împotriva mătreții

Datorită ingredientelor 100% naturale, microorganismele specifice mătreței nu dezvoltă în timp rezistență la acțiunea acestui șampon. De asemenea, șamponul are și efect de îndepărtare totală a mătreții inestetice de pe suprafața scalpului. Formula nouă, realizată pe baza combinării de ingrediente active naturale și biologice, precum uleiuri minerale, parafină, stearină, vaselină și uleiuri siliconice fac din șamponul contra mătreții de la 10beneficii.ro aliatul principal pentru o piele a capului sănătoasă. Produsul nu este indicat în cazul persoanelor care au alergii la ingrediente ale produsului precum polenul, veninul de albine și lăptișorul de matcă. Produsul este testat dermatologic și certificat de Institutul Național pentru Testarea Calității.

Puteți comanda șamponul natural fie online, la comenzi@styx.ro, fie la numerele de telefon   +4 031 425.13.26 / +4 031 227.76.50. De asemenea, puteți să mergeți direct la sediul magazinului de produse cosmetice bio, din str. Lăicerului nr. 27, Sector 2, București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.