Afaceri, Educatie / Cultura — 22/06/2017 at 16:25

„Fenomenul Trump”, cartea momentului despre omului anului

by

Doriti o analiza lucida si pertinenta a democratiei americane? Cautati sa intelegeti provocarile grave ale Occidentului? Vreti sa intelegeti filozofia lui Trump? Romania libera va ofera in exclusivitate, incepand cu Ziua Americii 4 iulie, o carte eveniment care raspunde la aceste intrebari. „Fenomenul Trump si America Profunda” este un volum unic, scris de catre Mihai Neamtu, din care veti afla lucruri nestiute despre un personaj atipic.

„Presedintele Trump e un liberal patriot care va marca decisiv viata politica din spatiul euro-atlantic”, este recomandarea pe care o face profesorul Bogdan Calinescu, de la Institutul de Cercetari Economice si Fiscale (IREF) Paris cu privire la singura biografie scrisa in limba romana a businessmanului care a infrant sistemul politic.

Cartea vine si cu un alt element de unicitate: este singura scrisa in Europa despre politicianul a carui alegere in fruntea celei mai mare puteri a lumii a socat nu doar pe aliatii traditionali, dar si pe dusmanii istorici.  „Fenomenul Trum si America Profunda”, volum distribuit in exclusivitate cu Romania libera, la pretul special de 14,9 lei, reprezinta o analiza completa nu doar a biografiei fostului om de afaceri, ci si a societatii americane care a vrut, prin alegerea excentricului candidat republican, sa dea o lectie establishementului invechit de la Washington, incapabil sa inteleaga problemele de la baza natiunii. „La inceput a fost singur. Singur impotriva propriului partid, singur in fata uriasei masinarii birocratice din Washington D.C., singur impotriva unei propagande formidabile, care includea CNN, New York Times si chiar si niste redute ale presei republicane. Dar, la final, americanii au fost de partea sa. Trump a primit votul «Omului Uitat» care s-a saturat sa tot piarda pe mana lui «Davos Man»”, arata Mihai Neamtu, autorul cartii „Fenomentul Trump si America Profunda”.

Cunoscutul autor conservator, filosof si intelectual public, Mihail Neamtu raspunde, in cartea sa, la intrebarile esentiale care ii macina pe politicieni, pe analisti, dar si pe fanii sau criticii lui Donald Trump: Ce anume a declansat furia multimilor care au taxat coruptia Dinastiei Clinton, aroganta lui Barack Obama si masinaria propagandei globale? Cine a propulsat miscarea lui Trump? Care au fost loviturile de knock‑out ale candidatului impotriva a doua familii prezidentiale? Au contat instinctele de antreprenor in strategia de lupta? Cum le‑a luat fata vedetelor de la Hollywood? Ce frici si spaime au facut poporul american sa parieze pe un outsider? Sustine Donald Trump doar interesele Statelor Unite sau avem de‑a face cu apararea civilizatiei iudeo‑crestine a Occidentului? De ce se tem astazi Islamul radical, China comunista si Rusia lui Putin? Romania: castiga sau pierde?

„Aceasta carte e un contrapunct racoritor la oceanul reportajelor negative. Ca bun cunoscator al Americii, Mihai Neamtu zugraveste un portret diferit al omului Donald Trump, scotand la iveala radacinile europene ale familiei sale si gandirea practica a unui antreprenor de succes. Pentru mine, nu e deloc surprinzator faptul ca a fost nevoie de un roman pentru a obtine in Europa cea dintai aparare substantiala si bine rotunjita a lui Donald Trump si a valorilor pe care acesta le reprezinta”, este si recomandarea profesorului emerit Tom Gallagher, bun cunoscator, la randul sau, al realitatilor americane si romanesti. Mihai Neamtu schiteaza abil in modelul de viata, gandire si orga¬nizare care a facut din brandul Trump un sinonim al visului american, arata profesorul de la Universitatea din Bradford, Marea Britanie.

„Fenomenul Trump si America profunda”, volum ce va fi distribuit din 4 iulie, la chioscuri, in exclusivitate cu Romania libera la pretul de numai 14,9 lei, contine si opt pagini cu fotografii color din viata si din cariera lui Donald Trump. Printre acestea, o fototografie document din 1988, pe vremea cand Hollywood-ul il iubea pe Trump, alaturi de Jack Nicholson si Warren Beaty, sau din 1986, de la prima ceremonie de decernare a Medaliei de Onoare Ellis Island, acordata imigrantilor sau descendentilor care au contribuit semnificativ la societatea americana. Printre medalitati s-a aflat si Donald Trump.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.