Eliminati rapid grasimea cu ajutorul unui eficient detergent pentru masina de spalat vase de la Dacris94.ro

Stiati ca prin alegerea corecta a unui detergent pentru masina de spalat vase puteti economisi sume considerabile de bani si de energie? Daca raspunsul este nu, atunci Dacris94.ro va ofera la cele mai mici preturi cel mai bun detergent pentru masina de spalat vase cu rezultate exclusivite pentru procesul igienico-sanitar!

Atunci cand vesela este deosebit de murdara, folositi detergentul pentru masina de spalat vase Automatic dishwashing

detergent masina spalat vase
Realizati cat de multi bani epuizati atunci cand vine vorba despre achizitionarea detergentilor pentru vase si mai mult decat atat, ati observat ineficienta acestora? Indepartarea resturilor alimentare si a grasimilor vegetale sau animale poate fi de acum mult mai economica si eficienta daca veti alege sa folositi un profesional detergent pentru masina de spalat vase.

Acest produs poate fi cumparat la cele mai convenabile preturi din magazinul online Dacris94.ro intr-o maniera rapida pentru dumneavoastra – shoppingul online! Nespumant si puternic degresant Automatic dishwashing este detergentul menit sa ajute masina de spalat vase in procesul de curatare a veselei murdare. Fiind ideal pentru orice tip de masina pentru spalat vase, detergentul asigura igiena completa a acestora, indiferent de gradul murdarie, iar din acest motiv produsul devine un must-have pentru familiile care folosesc electrocasnicele moderne!

Pentru a avea rezultate deosebite, detergentul pentru masina de spalat vase se foloseste astfel:

  • Dozare corecta conform manualului de instructiuni
  • Dilutie: 0,2-0,5%
  • Pentru a evita excesul de spuma, se recomanda utilizarea cantitatii corespunzatoare de detergent

Daca doriti sa aveti vase curate si frumos parfumate, intrati pe dacris94.ro si cumparati un detergent pentru masina de spalat vase menit sa aduca stralucirea de cristal  a veselei din casa!

Despre Dacris94.ro

Dacris94.ro este magazinul online destinat celor care doresc sa beneficieze de produse si servicii de curatenie complete, indiferent daca aleg uzul casnic, industrial sau hotelier. Produsele regasite pe Dacris94.ro poti fi comandate online sau telefonic (0751-13.10.70), iar daca doriti sa ii intalniti echipa acestui magazin, puteti vizita sediul social aflat pe Str. Aleea Sandulesti Nr. 2, Bl. OD7, Sc. F, Ap. 231, Sector 6 Bucuresti.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.