EDU EUPC: Au mai rămas câteva săptămâni pentru înscrierea la cursul de Strategy Fundamentals, singurul din România acreditat de ILM – UK

Înscrierile pentru cursul de Strategy Fundamentals, organizat de EDU EUPC în perioada 21-22 octombrie la Cluj-Napoca, se apropie de final! Dedicat antreprenorilor, directorilor, consultanților, managerilor și nu numai, acest curs va fi susținut de trainerul Ilie Drăgan – unul dintre cei mai apreciați traineri din România, cu peste 17 ani de experiență în managementul proiectelor.

Cursul Strategy Fundamentals face parte, alături de Innovation Fundamentals, din singurul program de Strategie și Inovare din România, dezvoltat de EDU EUPC la standarde britanice și acreditat de Institute of Leadership and Management (ILM), din Marea Britanie, instituția care setează standardele în leadership și management la nivel internațional. Cursul de Strategie va avea loc în perioada 21-22 octombrie la Cluj-Napoca, fiind urmat de cursul de Inovare – susținut în 3-4 octombrie la București, iar în 28-29 octombrie la Cluj-Napoca.

Programul abordează dezvoltarea organizațională dintr-o perspectivă strategică, promovând înțelegerea în profunzime a mecanismelor de funcționare a piețelor și produselor, precum și a principalelor noțiuni privind managementul strategic. Astfel, cursul se adresează directorilor executivi și membrilor unor comitete strategice, antreprenorilor, managerilor implicați în dezvoltarea și implementarea de strategii, directorilor de departamente, celor care sunt responsabili de dezvoltarea de produse și servicii, dar și consultanților.

Trainerul Ilie Drăgan, de altfel și fondator al EDU EUPC, susține își susține cursurile folosind cele mai noi studii de caz apărute și validate de univeristăți de prestigiu precum Harvard Business School, MIT și Said Business School. De exemplu, pentru cursul Strategy Fundamentals, studiile de caz puse în dezbatere vor viza companii precum Siemens, Novartis și Walmart.

Metoda de predare a trainerului Ilie Drăgan se bazează pe interactivitate și dinamism, iar modalitatea în care sunt abordate subiectele și exemplificarea noțiunilor privind managementul strategic asigură o aplicabilitate imediată a conceptelor teoretice în industria în care activează fiecare cursant.

În ziua de astăzi, ca să rămâi în piață trebuie să-ți dezvolți capacitatea de a anticipa și de a muta inteligent, nu neapărat primul. Dacă nu înțelegi, și uneori nu influențezi, dinamica pieței, pierderea businessului rămâne doar o chestiune de timp. Avantajul competitiv sustenabil se construiește, iar în piață rezistă jucătorii cu cea mai mare capacitate de adaptare, cei care își dezvoltă capabilități dinamice. Despre asta vom vorbi la curs”, a declarat trainerul Ilie Drăgan.

Cu o experiență de peste 20 ani în consultanță și management, Ilie Drăgan este inițiatorul primului master educațional din universitățile românești pentru managementul programelor și investițiilor. Cunoștințele teoretice pe care le deține sunt dublate de experiența practică și pregătirea internațională pe care o are, aceasta incluzând și programul de Strategie și Inovare al SAID Business School, University of Oxford.

Înscrierile la cursurile de Strategie și Inovare se pot face pe site-ul www.edu.eupc.ro.

Despre EDU EUPC

EDU EUPC este singura companie de training din România acreditată ca centru de formare și evaluare de către Institute of Leadership and Management, UK. În cei peste 6 ani de activitate, EDU EUPC a susținut 11.000 de ore de training ce au fost frecventate de 3.000 de cursanți.

Prin aceste cursuri, EDU EUPC oferă pregătire completă pentru obținerea celor mai importante certificări internaționale din zona de Project management, Agile, Analiză de Business, Risk management și Strategie și Inovare.

În plus, EDU EUPC este singurul furnizor de programe de training care oferă garanția certificării internaționale și asigură, în caz contrar, suportarea costurilor reexaminării.

Trainerii companiei sunt certificați internațional și educați la universități prestigioase precum University of Oxford, Standford sau Executive Academy of Vienna și au o experiență practică de business în companii și corporații de top din țară și din străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.