Echilibreaza-ti chackrele printr-un masaj ayurvedic

masaj ayurvedicTot mai mult in ultima perioada, foarte multe persoane incep sa acorde o importanta destul de mare diferitelor centre spa si de infrumusetare pentru acele tratamente specifice sau numai pentru acea relaxare de care au nevoie, de eliminare a stresului cotidian.

Unul din aceste masaje, ce este foarte apreciate de majoritatea persoanelor si regasit in mai toate centre spa, il puteti regasi sub numele de masaj ayurvedic. Acest masaj este original din india si favorizeaza, in special, eliminarea toxinelor din organism, echilibrand fizicul si psihicul prin alinierea chakrelor, sapte la numar. Alti factori benefici ai acestui tip de masaj ayurvedic , cat si a altor terapii asemanatoare, este de combatere a stresului si a cresterii de concentrare.

Un astfel de masaj ayurvedic ca pret este destul de mic, dar, poate sa difere in functie de centrul spa la care iti programezi sedinta, cat si de durata sedintei. De exemplu, pretul masajului ayurvedic, pentru o sedinta de numai 60 minute, poate incepe de la 150 lei si poate ajute la o suma aproape dubla pentru sendinta de 120 minute.

Un astfel de masaj pentru bugetul fiecaruia

Printre cele mai apreciate centre spa din Bucuresti se numara si Thai Spa, un centru specializat in terapii traditionale asiatice ce detine un personal foarte bine calificat. Aici, pretul masajului ayurvedic, facut de cei mai buni profesionisti incepe pentru o sedinta de 60 minute de la numai 170 lei. La cerere, aceasta poate continua cu alte 30 minute in plus, pana la un total de 120 minute.

Foarte interesant in acest centru, este faptul ca, iti poti configura sedinta de masaj, combinand, de exemplu, doua masaje. De exemplu, mai poti adauga in sedinta ta un masaj ce se va axa mai mult la nivelul capului, relaxandu-ti in final intreg corpul. Pentru acest gen de sedinta pretul masajului ayurvedic si cel al masajului capial este mult mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.