Sanatate — 05/04/2017 at 20:42

Dorian Sam Schwartz si campaniile initiate de el

by

Ce campanii a initiat Dorian Sam Schwartz?

Inca din anul 1999 de cand Dorian Schwartz  a facut clinica Romgermed, au investit extrem de mult timp in tehnologie si in relatiile cu pacientii. Pentru acest lucru, domnul Dorian Sam Schwartz a efectuat campanii sociale prin care au reusit sa sustina foarte multe persoane cu posibilitati reduse:

  • Dorian Schwartz a pornit o campanie de educare a tinerilor din licee si de aceea a facut foarte multe campanii de educare a celor din licee pe tema consumuui de droguri, a educatiei sanitare si a violoentei.
  • Tot Dorian Sam Schwartz, alaturi de clinica Romgermed au facut campania “Conectati la viata”, o campanie care a oferit asistenta medicala gratuita pentru multe sate lovite de inundatii si pentru sate izolate geografice in urma acestor evenimente.
  • Foarte multi tineri care iti doreau sa urmeze facultatea de medicina, dar nu aveau foarte multi bani pentru acest lucru, de aceea domnul Dorian Sam Schwartz a reusit ii ajute.

Fondatorul clinici Romgermed, dupa ce a studiat in Germania si in Statele Unite ale Americii, a vrut sa studieze si in Romania pentru ca avea mare inceredere in sistemul de invatamant romanesc si fiind pasionat de medicina, acesta a urmat facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

 

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.