Dezvolta-te ca make up artist la cursurile de make up pentru avansati DallesGO

Avand in vedere ca vestimentatia iti reflecta personalitatea, la fel si make up-ul pe care alegi sa il folosesti si stilul, de asemenea iti reflecta personalitatea. Avand in vedere acest aspect, cursurile de make up pentru avansati de la DallesGO sunt modalitatea perfecta pentru a cunoaste elemente interesante si la moda pe care sa le folosesti in machiajele pe care le alegi pentru clientele tale. In ultima vreme, profesia de make up artist a inceput sa capate tot mai mult contur la noi. Daca ai baza machiajului si vrei sa te dezvolti serios catre aceasta meserie cursurile de make up pentru avansati sunt solutia perfecta de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta pentru aceasta meserie frumoasa. Aici te vei putea perfectiona si vei putea invata tehnici noi de la cunoscutul make up artist Nick Barna. La fiecare etapa a cursurilor de make up pentru avansati vei putea invata tehnici si trucuri noi pe care le vei putea aplica in viitor pentru clientele tale. Meseria de make up artist este una foarte frumoase si motivatoare zi dupa zi. Nick, te va invata cum sa combini corect culorile pentru ca la final, machiajul facut sa fie unul perfect din toate punctele de vedere.

Invata tipuri noi de machiaj numai la cursurile de make up pentru avansati DallesGO

Meseria de make up artist nu este una deloc usoara, ai nevoie de indemanare, talent si sa fii intotdeauna la curent cu tendintele acestei meserii. Cursurile de make up pentru avansati DallesGO te vor invata o multime de lucruri noi si de succes. Tehnicile si tipurile noi de machiaj pe care le vei invata aici sub atenta observare a specialistului Nick, te vor propulsa mult mai repede catre un make up artist complet din toate punctele de vedere si pus mereu la curent cu toate tendintele din domeniu. Vei lucra intotdeauna cu produse de calitate oferite de MAC Romania si in plus, vei primi un card de discount pentru orice produs de machiaj de la MAC Romania. Cursurile de make un pentru avansati dureaza 3 luni de zile, timp in care tu vei deveni din ce in ce mai complex ca si make up artist. Aici vei putea invata si cateva informatii si despre cum trebuie asortat machiajul in functie de tunsoarea si de culoare parului persoanei pe care urmeaza sa o machiezi.

cursurile de make up pentru avansati

Seria de cursuri de make up after work pentru avansati DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2. Pentru mai mult informatii poti accesa site-ul studiourilor www.dallesgo.ro sau poti suna la 0761.711.041.

Leave a Reply

Your email address will not be published.