Afaceri — 31/10/2017 at 12:15

De ce este important web designul intr-o afacere

by

In zilele noastre, web design-ul a devenit un factor important in promovarea unei afaceri sau in cadrul marketing-ului unui produs. Exista oameni care pot face acest lucru cu ajutorul Internetului, dar exista si profesionisti care lucreaza intr-o companie care ofera astfel de servicii.

Datorita faptului ca milioane de utilizatori exploreaza Internetul in incercarea de a gasi ceea ce le poate oferi confortul dorit, multe companii nu doresc sa piarda profitul pe care mediul online i-l poate oferi. De aceea este foarte important sa aveti un site bine conceput pentru a atrage acesti utilizatori de Internet care pot deveni clientii dvs.

Panourile publicitare si anunturile tiparite reprezinta o buna sursa de promovare a produselor, dar clientii din ziua de astazi prefera mai degraba sa stea in casele lor si sa caute pe Internet lucrurile de care au nevoie. Un potential client va verifica cu siguranta in primul rand site-ul firmei dvs. si il va compara cu alte site-uri inainte de a decide sa faca afaceri cu dvs. In lumea concurentiala a afacerilor on-line, este obligatoriu sa apelati la serviciile profesionistilor in web design, asa cum este firma de web design in Iasi, decat sa faceti treaba singuri. Asta pentru ca acesti specialisti sunt capabili sa construiasca site-ul mai bine decat dvs., sub forma dorita de clientii dvs.

Designul site-ului dvs. web este important, deoarece este usa afacerii dumneavoastra. S-a constatat ca un utilizator de Internet realizeaza dupa doar 4-6 secunde daca vrea sa navigheze pe site-ul dvs. sau nu. Altfel spus, trebuie sa fiti constienti ca site-ul tau este modul de a comunica cu clientii tai, care nu au deloc rabdare. Cand nu reusiti sa comunicati suficient de bine, veti pierde clientii si totodata bani.

Exista patru componente cheie de care un designer web tine cont atunci cand proiecteaza un site:

1. Navigarea

Este cea mai importanta parte a site-ului. Navigarea pe un site web poate ridica sau afecta un site, mai ales in cazul celor cu multe pagini. Navigarea pe site include de obicei o bara de navigare sau o lista de „butoane” care diferentiaza paginile site-ului. Se spune ca navigarea pe site-ul unei firme ar trebui sa fie atat de intuitiva, incat chiar si bunicul dumneavoastra sa o poata intelege.

2. Consistenta brandului

Daca firma dvs. are un logo si aceasta sigla este utilizata frecvent in materiale tiparite (de ex. carti de vizita, brosuri, foi cu antet, etc.), atunci logo-ul, culorile brandului, moto-ul si imaginile folosite pentru tiparire trebuie transferate in proiectarea site-ului. Pentru ca este foarte importanta comunicarea vizuala, este important ca clientii dvs. sa va poata recunoaste marca in toate formele de comunicare si sa o asocieze cu produsele pe care le vindeti.

3. Modele de citire

Cei mai multi oameni se simt confortabil citind o pagina web la fel cum au citit o carte, de sus in jos, de la stanga la dreapta. De asemenea, designerii web iau acest lucru in considerare la proiectarea unui site web. Multi designeri va asigura ca plasati cele mai importante informatii in coloana din stanga sus. Acest lucru va ajuta la transmiterea mesajului intr-un mod mai eficient pentru vizitatorii site-ului, care ar putea fi actuali sau potentiali clienti.

4. Continutul

Exista mai multe elemente foarte importante care sunt luate in considerare atunci cand un copywriter creeaza continutul site-ului, iar designerul creeaza mediul vizual complementar pentru continut. Conceperea unui mesaj scurt si punctual, dar totodata cald si primitor (in functie de industrie) ajuta cititorul sa-si aminteasca mai usor mesajul. De asemenea, atunci cand exista prea mult text pe o pagina, pagina devine aglomerata vizual, ceea ce face mai dificil ca cititorul sa parcurga pagina.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.