Dacris94.ro face curatenie in casa ta! Cumpara dezinfectantii profesionali si bucura-te de o igiena completa chiar la tine acasa!

Pentru o igiena completa in casa ta, magazinul online Dacris94 si-a completat gama de produse pentru curatenie cu cele mai eficiente tipuri de dezinfectanti profesionali pentru uzul casnic si nu numai. Avand grija ca bacteriile si fungii sa fie eliminate in intregime, petele si murdaria sa dispara in totalitate sau podelele si obiectele sanitare sa fie sterilizate la cel mai inalt nivel al igienei, Dacris94 va asteapta in magazinul online pentru a va invanta cu cele mai bune oferte de pret pentru dezinfectantii profesionali ideali pentru orice tip de locuinta!

Dezinfectanti cu uz multiplu numai la Dacris94!

definfectanti

A face curat intr-o locuinta, inseamna a o igieniza in profuzime pentru a elimina tot focarul de microbe regasiti in cele mai ascunse colturi ale incaperilor. Produsele de curatenie conventionale nu au o eficienta crescuta, iar acest lucru a fost demonstrat prin nenumaratele teste realizate de catre specialisti. Avand in vedere aceste rezultate negative, Dacris94 vine in intampinarea ta cu o gama completa de dezinfectanti profesionali cu o eficienta crescuta, pe care ii poti folosi in variate etape ale procesului de curatenie. De exemplu, poti opta pentru pastilele cu clor efervescente, dezinfectant gel pe baza de clor, dezinfectant universal pentru igienizarea  suprafetelor pe care exista o murdarie grosiera sau poti cumpara sapunuri lichide antibacteriene cu o protectie de 100% impotriva microbilor.

Orice persoana are nevoie de o mana de ajutor atunci cand realizeaza cea mai importanta activitate casnica din casa sa, iar dezinfectantii de la Dacris94 sunt pilonul de sustinere al intregului proces de igienizare!

Despre Dacris94

dezinfectanti de la Dacris94

Dacris94 detine o experienta de lunga durata pe piata de profil, produsele sale fiind recunoscute pentru calitatea pe care o ofera clientilor. Atat dezinfectantii profesionali, cat si toate celelalte produse pentru curatenia casnica sau industriala pot fi achizitionate prin comanda online (direct de pe site) sau apeland numarul de telefon 0213178777!

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.