Dacris94.ro, ajutorul tau in alegerea produselor de curatenie

Dacris94.ro este firma care ofera solutii profesionale de curatenie pentru spatii civile si industriale. Mediul in care traim este foarte important deoarece este sursa noastra de energie fizica si psihica zilnica si daca nu este un mediu curat poate fi factorul declansator de boli fizice cat si psihice. Este foarte important sa pastram mediul inconjurator cat mai curat folosind solutii profesionale de curatenie.Dacris94.ro este firma cu o experienta de peste 10 ani in productia si distributia produselor pentru curatenie si a cosmeticelor hoteliere.

     Dacris94.ro, solutii profesionale curatenie H.O.R.E.C.A.

produse de curatenie

Fie ca aveti o cafenea, restaurant sau hotel,curatenia trebuie facuta foarte bine si cu produse profesionale de cea mai mare calitate. Daca detineti un restaurant,hotel sau pensiune trebuie sa aveti in vedere un criteriu pe care potentialii clienti il au: curatenia locatiei. Un spatiu frumos mirositor si curat este un spatiu curatenia s-a facut cu produse de calitate, profesionale.Calitatea produselor de curatenie folosite se observa inca de la primul pas intr-un spatiu prin modul in care este ingrijit si pastrat curat. Solutiile profesionale Dacris94.ro cuprind:

  • Articole de menaj pentru curatenie: maturi, galeti, rezerve pentru mop si cozi de mop, farase, etc.
  • Solutii anticalcar lichide si solutii pentru mucegai
  • Odorizante normale pentru acoperirea mirosurilor neplacute
  • Dezinfectanti puternici impotriva microbilor din toalete , bucatarii si spatii de luat masa
  • Articole diverse de tipul manusi,saci,folii,etc.
  • Lavete, bureti cu canelura si produse profesionale de curatenie pentru bucatarii
  • Produse de curatenie pentru toalete: set toaleta, pompa de desfundat chiuveta,manusi de menaj.

Indiferent de tipul de client, noi oferim solutii profesionale de curatenie pentru orice fel de spatiu inclusiv spatiul casnic. Daca sunteti un viitor client H.O.R.E.C.A. sau o institutie publica sau un client cu uz casnic veti gasi in magazinul online Dacris.ro produsele de curatenie profesionala de care aveti nevoie atat in cantitati mari cat si in cantitati mici.

 Dacris94.ro, produse de curatenie profesionale la preturi mici!

Magazinul online Dacris94.ro iti ofera o gama larga de produse de curatenie profesionala la preturi pentru orice buzunar! Daca esti consumator de uz casnic poti achizitiona detergenti profesionalisi ,odorizante de camera, produse de curatenie profesionale pentru bai si toalete,produse de curatenie pentru bucatarie. In magazinul nostru gasiti si produse de igiena corporala precum: sapun cu glicerina, crema hidratanta cu glicerina , altele.

Daca intampinati probleme cu insectele, Dacris94.ro are in gama variata de produse si insecticid pentru toate tipurile de insecte. De asemenea in magazinul nostru gasiti si articole de uz alimentar: articole de unica folosinta, articole de protectie, folii alimentare din plastic, aluminiu pentru gatit si preparare alimente proaspete, pungi alimentare, paie si scobitori, pungi alimentare, vesela de unica folosinta.

Magazinul online Dacris94.ro asigura transportul in toata tara sau daca dumneavoastra doriti va puteti ridica personal comanda . Contactati echipa Dacris94.ro sunand la numarul 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70 sau trimitand un email pe adresa office@dacris94.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.