Cursuri de make up pro la DallesGO in Bucuresti

Daca vrei sa fii gata oricand pentru un job de make up artist adevarat la un show de moda din Milano sau pentru o revista internationala, inscrie-te acum la cea mai tare serie de cursuri de make pro din Bucuresti conceputa de DallesGO. Cursurile de make pro se adreseaza make up artistilor ce au deja o diploma, care au cunostinte puternice in acest domeniu si care vor sa atinga un nivel de performanta mult mai ridicat.
cursuri de make up pro

Profesorul de la cursurile de make up pro de la DallesGO, Narcisa Simadan, spune ca „acea persoana care stie cum sa faca un make up de fotografie perfect, o sa stie sa realizeze orice tip de machiaj, pentru orice tip de ten si in orice imprejurare.

Narcisa este unul dintre cei mai cunoscuti make up artisti de la noi din tara care acceptat provocarea DallesGO de a sustine primul curs de make up pro in Romania.
Machiajul de fotografie se aproapie extraordinar de bine ca finete si sensibilitate de realizearea unui tablou.

Toate detaliile ce pot trece neobservate de anumite persoane cu ochiul liber, vor fi sigur remarcate intr-o fotografie. Astfel, la aceste cursuri de make up pro Narcisa va ajuta cursantii sa renunte la genurile de machiaj old fashion care sunt foarte raspandite la noi in tara. De asemenea, o sa-i invete pe cursanti ca „spectaculos si inedit” nu inseamna neaparat folosirea unor pene si paiete, ci o creatie cu ajutorul texturilor, degradeurilor, luminilor si umbrelor. Va fi o constructie completa pe fata, nu doar o aplicare de culoare pe aceasta.

Ce vei putea invata la cele mai tari cursuri de make up pro de aici?

In cadrul acestor cursuri de make un pro vei invata multe tehnici de pictura, vei studia efectul luminii si al blitului pe multe tipuri de ten. De asemenea, vei lucra machiaj pentru fotografia alb-negru, vei realiza editoriale de moda si beauty impreuna cu mai multi cursanti de la Divizia Fashion ce se organizeaza in cadrul Studiourilor DallesGO.
Daca participi la seria de cursuri de make up pro vei ajunge sa ai suficienta precizie si finete incat vei putea realiza orice tip de machiaj, de la cel pentru televiziune la cel pentru cinema si cel pentru prezentarile de moda.

Despre Narcisa Simada, profesorul de la cursurile de make up pro de la DallesGO din Bucuresti

Pentru cine cunoaste lumea revistelor glossy, Narcisa Simandan nu mai are nevoie de nici o prezentare. In cei peste 15 ani de experienta, a machiat pe toata lumea din show biz, de la vedete la modele si persoane publice si a lucrat cu toate revistele de moda. A lucrat pentru prezentari de moda de la noi si din strainatate si a deprins tainele machiajului nu din manuale, ci din miile de ore de exercitiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.