Cum sa-ti construiesti un solar pe structura din teava rectangulara

Teava rectangulara este o super alegere atunci cand vine vorba de constructia unui solar. Rezistenta acesteia este pricipalul avantaj care o recomanda pentru a fi folosita in acest tip de constructie. Daca ai o suprafata de teren disponibila pe care vrei s-o utilizezi intr-un mod cat mai util, mai jos vei gasi pasii necesari pentru construirea unui solar cu ajutorul tevii rectangulare, solar de pe urma caruia vei profita la maxim si te vei bucura de beneficiile pe care ti va oferi. Un solar din teava rectangulara, pare la prima vedere, un spatiu destinat doar productiei in masa, dar de cele mai multe ori nu este asa. Acesta iti ofera, pe langa o activitate relaxanta si placuta, o sursa care-ti asigura legume si verdeturi sanatoase pentru intreaga familie. Un mic solar din teava rectangulara construit langa casa este suficient pentru a cultiva cateva legume precum: salata, rosii, castraveti, ardei, vinete, toate avand gustul pe care toti ni-l dorim.

Ce tipuri de solar se pot construi pe structura din teava rectangulara?

Exista multi producatori ce ofera profile pentru solarii modulare si alte elemente necesare pentru contructia acestora. Insa, daca vrei sa-ti construiesti singur un solar pe structura din teava rectangulara vei putea sa economisesti bani si in plus, te vei recrea facand aceasta activitate speciala si care iti va aduce multe satisfactii stiind ca tu ai construit totul de la zero. Mai jos iti vom prezenta doua dintre cele mai simple sisteme de constructie pentru un solar pe structura din teava rectangulara. Pentru ambele modele prezentate mai jos, baza tevilor se va baga in pamant circa 50 de cm pentru rezistenta.

  • Solar tip tunel pe structura din teava rectangulara

Acest tip de solar este unul care are costuri mici si este usor de construit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul este ventilatia acestuia. Daca vrei sa-ti construiesti unul lung s-ar putea sa intampini o problema, doarece este mai greu de ventilat. Insa daca vrei sa-ti construiesti unul scurt, acesta va fi usor de ventilat prin ridicarea foliilor la cele doua capete. Un solar tip tunel pe structura din teava rectangulara are avantajul ca permite scurgerea rapida a apei de pe foliile invelitoare.

  • Solar cu acoperis in doua pante pe structura din teava rectangulara

Pentru constructia acestui tip trebuie sa se foloseasca teava rectangulara cu diametrul de cel putin 5 cm. Pentru acest tip de solar se poate folosi ca acoperis folie sau placi de policarbonat. Daca se utilizeaza placi, constructia va fi mai rezistenta si va pierde mai putina caldura pe timp de iarna. In plus, acesta este mai usor de construit doarece teava nu mai trebuie curbata ca in cazul de mai sus.

Poti cumpara teava rectangulara online de la Mesteru` Manole

Magazinul online de materiale de constructii Mesteru` Manole iti pune la dispozitie o gama foarte variata de produse la preturi accesibile. Daca doresti sa achizionezi teava rectangulara online, trebuie sa intri pe site-ul www.mesterumanole.ro si de acolo totul este simplu. In plus, poti adresa intrebari unui consultant specializat pentru orice nelamurire sau in cazul in care ai nevoie sfaturi legate de ce produs de la Mesteru` Manole sa folosesti pentru nevoile tale.

teava rectangulara

 

1 Comment


  1. Teava rectangulara / Diametru ????!!!!!!
    Undevati facut scoala?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.