Evenimente — 05/08/2017 at 12:43

Cum sa planificati o petrecere in aer liber

by

Deci, planuiti o petrecere, dar nu doriti sa fiti o alta petrecere obisnuita. Cele de interior, cu filmele preferate si junk food nu mai suna bine? Vreti ceva de care oamenii sa isi aminteasca mult timp? Atunci o petrecere in aer liber ar fi o idee minunata. Desigur, de asta suneti deja aici. Asa ca cititi mai departe pentru a afla cum sa faceti o petrecere in aer liber cu un mare succes.

Cine vine? Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este cine sunt persoanele care vin la petrecere. Acest lucru va duce la ceea ce veti putea face impeuna. Pentru cele mai bune rezultate, puteti invita o multime de oameni. Daca sunteti foarte tineri invitati cat mai multi oameni (din moment ce petreceri – in special cele in aer liber – nu se dovedesc de obicei exceptionale daca nu exista multi oaspeti). De asemenea, cu cat mai multi oameni vin la petrecere, va fi mai usor fiecaruia sa se amestece in multime si nu e nevoie de prea multe lucruri pentru divertisment.

Decide ce veti face? Deci, acum, cand aveti lista de invitati, este timpul sa va ganditi la ce veti face cu ei. A fi in aer liber face acest lucru mai usor, deoarece exista o mare varietate de lucruri de facut. Ati putea sa faceti gratar, concursuri distractive, sa mancati si sa dansati, doar sa ascultati muzica si sa conversati. Ati putea avea o tema pentru petrecerea in aer liber; Plaja, foc de tabara, costume. Oricum, in general, ar trebui sa aveti un singur lucru principal de facut, pe langa discutii, mancat, baut si fotografii. Poate un joc sau un echipament sportiv pentru oricine este interesat este o idee buna.

Indiferent ce intentionati sa faceti, exista lucruri care trebuie sa fie acolo: Muzica – rugati-i pe invitati sa-si aduca propriile mixuri de CD-uri pentru a nu plictisi si rula unul singur cu melodii de top care sunt populare acum. Mancarea – din nou, ar trebui sa rugati un grup de prieteni care sa va ajute sa cumparati / sa faceti mancarea. Oricum, un meniu simplu este cea mai buna optiune. Aduceti niste pizza sau paste si o multime de mancare nesanatoasa. Cum ar fi chips-uri, inghetata intr-un racitor si bauturi racoritoare si apa la discretie.

Asigurati-va ca aveti locuri confortabile – cum ar fi mese, scaune si chiar corturi. O petrecere in aer liber cu o vreme asa de schimbatoare necesita un cort. Gastiti o firma de inchirieri corturi si alegeti ceva care sa se potriveasca pentru petrecerea in aer liber. Exista unele modele de corturi de tip Strech care se pot monta usor si fac fata oricaror locatii.

Planificati durata petrecerii. Cand? Si cat timp va dura petrecerea? Petrecerea ar trebui sa fie probabil intr-o zi in care nu trebuie sa va faceti griji ca a doua zi trebuie sa mergeti la serviciu. Cum ar fi in timpul concediilor. Sau intr-un weekend. Cele mai bune zile pentru petreceri sunt, in mod normal, vineri si sambata. Petrecerea ar trebui sa fie tinuta in jurul orei unei mese, fie pranz sau cina. O petrecere de pranz ar fi placuta si relaxanta si casual, dar din moment ce soarele este puternic pe timp de vara, da posibilitatea pentru mai multe tipuri de activitati de facut, in timp ce o petrecere de cina / noapte ar fi mai interesanta, dar nu ar fi prea multe de facut. O petrecere in aer liber ar trebui sa tina un pic mai mult decat cele de interior. Ar trebui sa dureze aproximativ patru sau cinci ore. Orice trece de mai mult de cinci ore ar suna nepotrivit pentru oaspeti, iar una mai scurta de doua ore nu acorda prea mult timp pentru distractie.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.