Cum sa alegi si sa intreti obiectele sanitare? Afla din acest articol!

Specialistii in domeniu considera obiectele sanitare o buna investitie deoarece materialul din care sunt realizate le fac eficiente din punct de vedere al costurilor si foarte durabile. Acestea sunt si foarte rezistente suportand o greutate de pana la 400 kg si nu se deterioreaza in cazul in care sunt supuse unor substante chimice. Datorita proprietatilor lor lucioase pot fi curatate cu usurinta.

Printre obiectele sanitare se pot aminti: toaletele, lavoarele, bideurile, chiuvetele, cazile de baie si asa mai departe.

Ce factori sa iei in considerare cand achizitionezi obiecte sanitare?

La fel cum acordati o atentie speciala dormitorului sau camerei de zi, asa trebuie sa acordati si bai dumneavoastra. Trebuie sa aveti in acelasi timp o baie comfortabila, dar si functionala. Pentru a realiza asta trebuie sa alegeti cu grija obiectele sanitare. Astfel ca atunci cand le cumparati fiti atenti la urmatoarele aspecte:

  • Culoarea – trebuie sa stiti cum sa combinati culorile diferitelor obiecte sanitare pentru a crea un tot unitar estetic. Spre exemplu, daca doriti ca culoarea galben sau auriu sa fie culoarea principal din baie, puteti sa o combinati cu alb si cu cateva detalii albastre. Daca nu stiti cum sa combinati culorile mergeti la sigur, cumparand toate obiectele sanitare albe. Astfel veti crea o baie clasica si eleganta.
  • Confortul – este important sa investiti bani in obiectele sanitare pentru a va face viata mai confortabila. Spre exemplu, investiti intr-o cada de baie sau un dus care permite ajustarea temperaturii. Dupa o zi grea de munca veti vedea ca a meritat un efort in plus.
  • Usurinta de curatare – ar fi mai convenabil ca fiecare obiect sa aiba o optiune de autocuratare. Din pacate acest lucru nu este posibil. Asadar cand cumparati un obiect fiti atenti si la acest aspect.
  • Dimensiunea – in cazul in care spatiul dumneavoastra din baie este mic, optati pentru obiecte sanitare de mici dimensiuni. Este mai convenabil sa aveti mai mult spatiu in baie, decat o cada de baie uriasa.
  • Rezistenta – cand cumparati genul acesta de produse trebuie sa fiti atenti la doua aspecte importante – rezistenta si designul. Este foarte important ca pe langa un design placut sa fie suficient de rezistente pentru a nu se crapa usor. Sa va asigurati intotdeauna ca sunt bine montate.

Cum sa curatati eficient obiectele sanitare?

  • Este foarte important sa tineti obiectele sanitare curate, pentru acest lucru incercati sa respectati urmatoarele sfaturi:
  • Utilizati intotdeauna manusi de curatat.
  • Alegeti intotdeauna produsele de curatare sub forma lichida deoarece acestea au si un efect dezinfectant.
  • Se recomanda curatarea zilnica a vaselor de toaleta si a cazi de baie o data pe saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.