Afaceri, PR / Publicitate — 27/03/2017 at 23:34

Cum obtii un comunicat si trimiterea lui gratuita catre abonatii PR2Advertising.ro

by

PR2Advertising.ro te invita sa testezi gratuit serviciul de postare si promovare de comunicate de presa. Vrei sa iti promovezi compania catre peste 10 000 de persoane? Posteaza gratuit un comunicat de presa pe PR2Advertising.ro, mentioneaza in titlul comunicatului codul PR2AdvertisingNWL si beneficiezi gratuit de inserarea comunicatului in una dintre trimiterile newsletter-ul PR2Advertising.ro.

Cum poti beneficia de comunicat si trimitere gratuita catre abonatii PR2Advertising.ro

Creeaza-ti gratuit un cont pe PR2Advertising.ro, apoi posteaza un comunicat de presa ori un articol de promovare pentru compania ta. Nu uita sa mentionezi in titlul comunicatului codul PR2AdvertisingNWL, cod care iti asigura postarea cu fotografie a materialului si inserarea lui in una dintre trimiterile de newsletter ale site-ului PR2Advertising.ro.

Dupa ce postezi comunicatul vei fi contactat pe adresa de e-mail aferenta contului tau de catre un reprezentant al site-ului PR2Advertising.ro, pentru detalii despre publicarea si promovarea comunicatului tau.

Conditii de promovare gratuita a comunicatului tau

  1. Poti beneficia de promovare gratuita a comunicatului tau o singura data
  2. Codul poate fi utilizat pentru un singur comunicat al unui cont activ pe PR2Advertising.ro

Codul PR2AdvertisingNWL iti asigura postarea cu fotografie a comunicatului si promovarea unui singur comunicat in newsletter-ul PR2Advertising. In cazul in care doresti publicarea cu fotografie si promovarea in newsletter a unui numar mai mare de comunicate, poti opta pentru unul dintre pachetele de promovare.

  1. Comunicatul sau articolul de promovare trebuie sa respecte regulile de publicare mentionate aici.
  2. E nevoie sa mentionezi codul PR2AdvertisingNWL in titlul comunicatului

Daca ai parcurs regulile de promovare, posteaza comunicatul tau si asteapta sa fii contactat de unul dintre reprezentantii PR2Advertising.ro.

Spor la comunicate!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.