Cum alegi cele mai sigure meciuri pentru pariuri?

images (10)Pariurile sportive pot reprezenta o sursa reala de venit, insa pentru acest lucru, trebuie sa stii pe ce anume sa pariezi. Iti prezentam cateva sfaturi, cat se poate de utile, care te invata cum sa alegi meciurile perfecte pentru tine, ce sa eviti si pe ce sa te axezi.

Primul sfat ar fi sa eviti fotbalul. Desi este cel mai apreciat sport de catre suporteri, este, de departe cel mai riscant. In fotbal apar zi de zi zeci de surprize si pentru a putea sa controlezi fiecare bilet pe care il pui, trebuie sa iti dedici tot timpul analizei.

Sporturile care ar putea sa fie extrem de bune pentru pariuri sunt urmatoarele:

  • Tenisul. pariind pe tenis poti sa faci analize mult mai simple si mult mai corecte. In loc sa analizezi 11 jucatori, starea lor de spirit si starea de sanatate, analizezi un singur jucator. Poti mult mai usor sa descoperi forma unei persoane si starea sa de spirit, deci este mult mai simplu sa pronostichezi foarte bine un meci de tenis. Evident, si in acest sport exista surprize si exista chiar surprize mari. Din acest motiv, trebuie sa tii cont de toate detaliile, incepand cu miza fiecarui meci si terminand cu forma de moment a jucatorilor.
  • Baschetul. Nu este un sport foarte popular in Romania, insa este, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume. Desi este un sport de echipa, este mult mai usor de prezis decat fotbalul. Diferentele dintre echipe sunt ceva mai mari iar egalurile sunt aproape imposibile. Este motivul pentru care sansele de castig sunt mai mari : este ori alba, ori neagra.
  • Handbalul. La fel ca si baschetul, handbalul este un sport de echipa in care sunt foarte bine conturate campionatele. De regula, castiga favoritele, ceea ce iti ofera sansa sa castigi rapid biletele pe care pariezi.

Daca insisti sa pariezi pe fotbal, regulile sunt mult mai complexe. Alegerea meciurilor trebuie sa tina cont de o multime de detalii si de o multime de sfaturi.

Ce sa nu faci, atunci cand pariezi pe fotbal?

  • Evita competitiile extrem de puternice. Pare palpitant sa pariezi pe Champions League si pe europa league , mai ales in fazele competitionale finale, atunci cand tensiunea este la cote uriase. Din nefericire, riscurile sunt uriase. Este aproape imposibil sa prezici cu exactitate un astfel de meci si de regula, totul se bazeaza pe noroc.
  • Nu tine cont de cote. Cotele pot sa te pacaleasca, lucru pe care il cunosc foarte multi pariori. Daca alegi bazandu-te pe cote, sansele tale de a castiga sunt minime. Ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi meciurile, evitand sa te uiti la cote. Vei descoperi ca, de cele mai multe ori, alegerile tale coincid cu cota. Exista si situatii in care un meci pe care esti sigur poate sa fie total opus fata de pronosticurile casei de pariuri.
  • Nu alege meciurile in functie de preferintele pe care le ai. Cea mai mare greseala este aceea de a paria cu sufletul. Daca vrei sa castigi la pariuri, este bine sa eviti sa alegi meciurile in care joaca echipele tale favorite. Alege doar acele competitii in care esti neutru si in care poti privi totul la rece.

Ce sa faci atunci cand pariezi pe fotbal?

  • Alege un campionat mic. In Romania, spre exemplu, poti sa alegi Liga a 2-a. O singura privire pe un clasament Liga 2 iti poate oferi informatii extrem de importante despre ceea ce se intampla in aceasta competitie. Diferentele de valoare sunt destul de mari iar surprizele exista destul de rar. Este ideal sa alegi o astfel de competitie, deoarece poti fi mult mai usor aproape de ceea ce se intampla si in cazul in care exista aranjamente ( se intampla, inca, destul de des in competitiile mai mici ), le poti prevede.
  • Experimenteaza-te pe un campionat. Cu cat cunosti mai multe despre un anume campionat, cu atat ai mai multe sanse de castig. incearca sa inveti cat mai multe despre un campionat sau maxim doua si sa pariezi doar pe ele. Urmareste meciurile la TV, urmareste indeaproape viata jucatorilor si fii la curent cu situatia financiara a cluburilor. Fiecare detaliu poate sa conteze extrem de mult in momentul in care pui la pariuri, asadar, cu cat stii mai multe cu atat mai ine.
  • Descopera forumurile de profil. Exista o multime de forumuri sportive unde se discuta fiecare meci in parte si fiecare campionat in parte. Daca iti doresti sa castigi la pariuri, este bine sa fii abonat la toate. Poti descoperi recomandari de meciuri extrem de interesante si te potu bucura din plin de cunostintele altor pariuri. Cu cat intri in legatura cu mai multi pariori, cu atat exista sanse mai mari sa va ajutati intre voi.

Este, fara doar si poate, greu sa alegi meciurile pe care pariezi. Pana la urma insa, aceasta este frumusetea pariurilor sportive. Parierea ce vizeaza norocul, are doar o parte distractiva, a emotiei din timpul meciului. Parierea bazata pe o analiza, se transforma cu usurinta  in mult mai mult de atat. Aceasta devine o adevarata sursa de mandrie, in cazul in care meciurile pe care pariezi sunt castigatoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.