PR / Publicitate — 09/12/2016 at 16:50

Cucereste ringul de dans la petrecerile iernii!

by

Transforma iarna in ringul tau de dans! Ce poate fi mai frumos si romantic decat un tango alaturi de cel drag, cu fulgii jucausi dansand in acelasi ritm cu voi? Sau poate o salsa cu prietena cea mai buna, care sa se incheie cu ingerasi in zapada? Sau, de ce nu, o competitie de dans organizata la petrecerea de Craciun de la birou, unde tu sa fii vedeta? Orice ai alege, iarna este momentul perfect sa stralucesti pe ringul de dans si sa atragi toate privirile multumita noilor miscari pe care le-ai invatat.

“Dansul presupune apropiere, caldura, iubire, formeaza legaturi solide. De Sarbatori, alege sa ii surprinzi pe cei dragi cu miscari noi care vor impresiona si vor relaxa atmosfera, vor amuza si vor deschide noi subiecte de conversatie. Echipa Danssa Studio este ca o familie, reunita de fiecare data de acelasi lucru: pasiunea pentru dans si frumos. Imi place faptul ca lumea ne alege pentru a evada din stresul cotidian, iar noi incercam in permanenta sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor. In special in perioada Sarbatorilor, atmosfera este magica in studioul nostru!” – marturiseste Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

De asemenea, Danssa Studio te invita la Christmas Charity Ball, petrecerea caritabila de Craciun, care se va desfasura pe data de 11 decembrie, incepand cu ora 17:00. Cursantii Danssa Studio au pregatit cateva coregrafii speciale cu care vor incanta spectatorii, demonstrand astfel evolutia lor in domeniul dansului.

Taxa de participare este de 150 de lei, iar o parte din acesti bani va fi redirectionata catre Centrul de servicii sociale “Sfantul Nicolae” din Bucuresti. In plus, in masura in care isi doresc acest lucru, participantii pot dona suplimentar pentru cazul social.

 

Acum ai sansa sa donezi prin pasi de dans!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.