Sanatate — 10/07/2017 at 16:58

Criterii de selectie pentru lentilele de contact lunare

by

Lentilele de contact sunt cele care pot inlocui cu succes ochelarii, atat permanent, cat si in anumite momente cand vrei sa nu ii mai porti.

Acestea pot fi de mai multe feluri, fiind clasificate in lentile de contact cu purtare zilnica, lentile de contact lunare, de unica folosinta sau chiar cu purtare prelungita.

Unele dintre cele mai folosite lentile sunt cele lunare. Acestea sunt produse de catre mai multe companii farmaceutice, ceea ce inseamna ca persoana care doreste sa le achizitioneze are la indemana mai multe variante.

Lentilele de contact luanre pot fi utilizate pentru corectarea mai multor probleme de sanatate oculara, de la miopie pana la hipermetropie. Ele pot inlocui cu succes purtarea ochelarilor de vedere, pe care multe persoane nu isi doresc sa ii mai poarte din cauza momentelor in care ii fac sa se simta incofortabil. De exemplu, ochelarii te pot incomoda in perioada iernii, cand trebuie sa intri de afara intr-o incapere incazita si atunci se aburesc ochelarii. Este normal sa astepti cateva momente pana cand ochelarii isi revin la normal, ceea ce inseamna ca pentru unele persoane poate fi destul de neplacut, mai ales daca nu ai la indemana o laveta de curatare.. Cu lentilele de contact scapi de astfel de probleme! Acestea sunt foarte usor de montat, ceea ce inseamna ca trebuie sa dai dovada de putina indemanare atunci cand le pui in ochi. Este nevoie de astfel de momente de indemanare mai ales daca te afli in primele zile in care ai trecut la purtarea de lentile.

Lentile lunare din mediul online

Lentilele de contact pot fi cumparate fara prescriptie medicala, atat din magazinele online, cat si de la magazinele de optica medicala, ceea ce inseamna ca pot fi cumparate foarte usor. Insa este nevoie si de recomandare de la medic, pentru ca unele persoane pot avea restrictii in ceea ce priveste purtarea lor. Cu ajutorul unui consult medical se poate scapa foarte usor de o astfel de nelamurire, daca esti sau nu apt pentru purtarea de lentile. Ca si magazine, exista locatii specializate cum ar fi optilen.ro de unde poate oricine sa achizitioneze lentile lunare. Marci precum Air View, Fit View, Aqua View, Air Optix sunt doar cateva din multitudinea de modele din care puteti alege. Din magazinul virtual Optilen poti comanda online exact marca si modelul dorit, la preturi incredibil de mici, comparativ cu competitia acerba din domeniu!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.