ComunicarePR.ro lanseaza serviciul de PR Online dedicat nevoilor afacerii tale!

Serviciul de PR Online lansat de ComunicarePR.ro te poate ajuta sa-ti cresti vizibilitatea in mediul online prin intermediul unei strategii de PR Online personalizata nevoilor afacerii tale. Activitatea de PR online consta in imbunatatirea rezultatelor din mediul online prin implementarea tehnicilor de digital marketing, în special, social media si optimizare SEO On-page & Off-page (content, link building).

Implementarea unor servicii de PR online reprezinta in primul rand o tehnica eficienta pentru a face mai multi oameni sa afle de un brand sau un site, dar in acelasi timp necesita si foarte multa munca – nu exista scurtaturi sau strategii pe termen scurt.

Cum poti face clientii potentiali sa afle despre brandul si produsele tale sau clientii actuali sa afle despre lansarea unui produs noi?

Mediul online permite implementarea unei varietati de tactici, unele dintre acestea cu accent pe optimizarea pentru search, altele cu accent pe postarea de continut online, editoriale, articole pe bloguri si alte platforme de content marketing cu autoritate masiva. Serviciul de PR Online lansat de ComunicarePR.ro incorporeaza jurnalismul, scrierea creativa si story-tellingul, mass-media, optimizarea SEO, social media, web design CMS WordPress si asa mai departe.

Pentru afacerile din mediul online de tip B2B, strategia de PR Online oferita de echipa ComunicarePR.ro consta in utilizarea de: site-uri sau bloguri din aceeasi industrie, bloguri generaliste, site-uri sau platforme de distribuire a continutului video si foto, retele sociale, inclusiv YouTube, Linkedin, Google+ si Pinterest (in functie de obiectivele fiecarui proiect).

Serviciul de PR Online care te poate ajuta sa-ti depasesti concurenta din mediul online!

O agentie de relatii publice online care utilizeaza corect si in mod constant aceste strategii, poate genera foarte multe rezultate bune pentru un client. La urma urmei, PR-ul online reprezinta o extensie a eforturilor de inbound marketing, si anume – sa generezi mesajul potrivit care sa fie vazut de oamenii potriviti in contextul potrivit.

Insa, nu putem vorbi despre implementarea unor servicii complete de PR online daca structura organizationala a afacerii tale nu intelege macar putin despre ce inseamna PR-ul traditional. O afacere relevanta si in continua crestere este aceea care reuseste sa construiasca o relatie pe termen lung intre consumator si brand / produs, indiferent de serviciile sau produsele pe care aceasta le ofera.

Breaking news-ul sau aspectul cel mai important al acestui tip de servicii de promovare online este faptul ca resursele sunt nelimitate. Succesul in mediul online este generat doar de o abordare corecta, nicio carte despre PR sau niciun articol cu exemple negative si pozitive nu iti poate garanta ca dupa documentare, vei putea sa realizezi si sa implementezi campanii de succes.

Ce urmează?

Poti alege sa ramai cu actuala strategie de marketing online a afacerii tale sau poti sa-ti extinzi acoperirea in mediul online prin intermediul unor servicii dedicate de PR Online, care au fost gandite pentru a iti pozitiona site-ul acolo unde clientii potentiali te cauta (fara a investi bani in campanii ppc Google AdWords).

Tu ce strategie de promovare online ai implementat pentru afacerea ta?

Contacteaza echipa ComunicarePR.ro, mentioneaza ca ne-ai gasit prin intermediul acestui articol de pe pr2advertising.ro si vei beneficia lunar de o reducere de 15% din pretul serviciilor noastre sau de o singura reducere in prima luna de pana la 30%. Alegerea este a ta!

Despre ComunicarePR.ro:

logo-comunicarepr1

ComunicarePR.ro oferă servicii de PR online personalizate pentru fiecare client: servicii WordPress, optimizare SEO, redactare conținut optimizat SEO (articole, advertoriale, comunicate de presă), realizare și implementare de campanii pentru bloggeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.