Cele mai inovative specificații ale combinelor frigorifice în acest moment

Frigiderele viitorului sunt mai aproape decât crezi. Dacă ești pasionat de tehnologie, dar inovațiile în materie de electrocasnice nu sunt prioritatea ta, află că specificațiile lor moderne, hi-tech îți pot face viața mult mai ușoară, iar multe dintre ele sunt disponibile chiar acum în magazine.

Combinele frigorifice side-by-side

Combinele frigorifice side-by-side, denumite și frigidere cu uși franceze sau stil dulap oferă mai mult spațiu în interior și folosesc la maxim tot volumul disponibil. Sistemul de închidere cu două sau patru uși permite depozitarea mâncării atât în interior, cât și pe uși, oferind cea mai mare capacitate de pe piață și posibilitatea de a organiza mâncarea astfel încât să îți fie mereu la îndemână.

Combinele frigorifice cu ioni

Unul dintre cele mai neplăcute aspecte ale frigiderului este mirosul urât pe care îl emană alimentele în combinație și care îți poate strica mâncarea mult mai repede. Acest aspect a fost rezolvat de tehnologia cu Ioni Plasmacluster care acționează și purifică aerul pentru eliminarea în totalitate a mirosurilor neplăcute și a bacteriilor care se formează inevitabil în interiorul frigiderului. Tehnologia cu Ioni Plasmacluster funcționează activ atât în frigider, cât și în congelator prin generarea de ioni pozitivi și negativi care au rolul de a curăța aerul exact ca în mediul natural.

Combinele frigorifice care permit controlul deplin al temperaturii

Inovația combinelor frigorifice cu sertare Bio Fresh sau Fresh Control permit depozitarea alimentelor în sertare individuale unde temperatura se adaptează în funcție de nevoie și umezeala se menține la un nivel echilibrat pentru a păstra mâncarea proaspătă de până la patru ori mai mult timp. Aceste sertare sunt ideale pentru carne, legume sau fructe care în felul acesta se vor păstra la o temperatură optimă, în timp ce substanțele și mirosurile pe care le elimină nu se vor amesteca influențând stricarea lor reciprocă și timpurie.

Combinele frigorifice cu tehnologia No Frost

Cu toții am pățit cel puțin o dată să găsim în înghețată sau în mâncarea depozitată în frigider cristale de gheață care nu numai că îți creează un disconfort, ci influențează și gustul și textura cremoasă a diverselor alimente. Să nu mai vorbim despre alimentele degerate sau fructele tăiate care îngheață și se înmoaie atunci când le scoți din frigider. În întâmpinarea acestei probleme vin combinele frigorifice cu tehnologia No Frost care împiedică formarea cristalelor de gheață și asigură o răcire uniformă. Tehnologia funcționează prin intermediul aerului rece recirculat care acționează asupra alimentelor, răcindu-le uniform. Tot această specificație inovativă este responsabilă pentru lipsa gheții din frigider și congelator ceea ce face dezghețarea inutilă.

Posted in

enrique00a

Pasionat de internet, web design, promovare si optimizare (SEO) pentru diverse afaceri si magazine virtuale. Optimizarea actuala se bazeaza foarte mult pe continut unic, original, util si informativ, semantic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.