Ce filme de la cinema Trivale din Pitesti mai poti vedea weekendul acesta

Luna septembrie a fost una bogata in filme bune, pelicule demne de Oscar, conturate de interpretari sclipitoare ale actorilor cu vechime in domeniu, insa o parte dintre ele le mai gasesti inca intre filmele de la cinema Trivale din Pitesti si le poti vedea weekendul asta, insa trebuie sa te grabesti. Iata, asadar, ce filme mai poti vedea la cinema Trivale din Pitesti weekendul acesta.

Sicario

Emily Blunt joaca rolul unui ofiter FBI incepator, dar care primeste o misiune mai degraba potrivita pentru cineva cu experienta in domeniu. Ea merge la granita Statelor Unite cu Mexicul, un loc extrem de periculos unde lorzii drogurilor lucreaza din greu sa-si mentina suprematia si nu au nicio problema in a angaja oameni care sa asasineze politisti sau agenti federali.

Din distributia filmului face parte si Benicio del Toro, care alaturi de Blunt face o echipa perefecta pentru a pune la punct gangsterii mexicani. Este unul dintre filmele de la cinema Trivale din Pitesti pe care il mai poti vedea weekendul acesta.

sicario-820886l-212x300
“Sicario” – un film care va rula in aceasta toamna

Vacation

Ed Helms si Christina Applegate, veterani ai comediilor, care nu au nevoie de prezentari din partea noastra pentru ca suntem siguri ca ii stiti din rolurile lor din „The Office” respectiv „Familia Bundy”, sunt sot si sotie, au doi copii, si pleaca intr-o vacanta. Rasetele sunt garantate deoarece excursia in familie devine o adevarata aventura pentru toti membrii familiei, si adulti, si copii.

Pelicula a avut premiera in luna septembrie, insa este unul dintre filmele care ruleaza la cinema Trivale din Pitesti si pe care il mai poti prinde si acum, la inceput de octombrie, asa ca grabeste-te sa-ti faci rezervare.

          Everest

Printre filmele ce ruleaza la cinema din Mall Trivale din Pitesti chiar daca a avut premiera luna trecuta, se numara si „Everest”, o pelicula ce spune povestea a doua echipe de alpinisti care isi doresc sa cucereasca cel mai inalt varf din lume, insa sunt surprinse de o furtuna extrem de puternica. Este o poveste despre supravietuire si este inspirata din fapte reale.

everest-811760l
Everest

Leave a Reply

Your email address will not be published.