Arhitectura / Design — 16/05/2017 at 20:56

Cătălina Șerban creează design-ul interior pentru casele moderne ale viitorului

by

Design-ul interior al caselor este aparte ca spațiu de lucru și posibilitate de creație pentru un designer experimentat precum Cătălina Șerban. Față de design-ul interior pentru apartamente sau cel pentru spațiile comerciale, provocarea design-ului pentru interiorul caselor vine din numeroasele elemente ce pot fi îmbinate și integrate în acest spațiu. Combinațiile cu spațiul exterior, unic unei case sau vile, sunt de asemenea provocatoare pentru imaginația unui designer experimentat, pentru a crea o continuitate sau chiar un efect de complementaritate cu zona din exteriorul casei.

Toate aceste elemente sunt modul în care Cătălina Șerban analizează oferta clienților săi, o trece prin filtrul experienței ei, și o transformă în realitate prin finisaje de top, materiale auxiliare de calitate și multă inovație. Experiența ei a pornit de la studiul timp de 3 ani de la Școala de Fashion și Design Istituto Marangoni, din Londra, și a continuat prin zecile de proiecte pe care le-a dus la capăt.

În ceea ce privește design-ul interior pentru case, așa cum poate fi observat și din portofoliul de pe site-ul www.catalinaserban.ro, exista un puternic simț artistic pe care Cătălina îl exercită de fiecare dată când are posibilitate și se suprapune cu dorințele clienților. Ce trebuie, așadar, să ști cei ce doresc să apeleze la Cătălina Șerban pentru un proiect de design interior pentru o casă?

Cât de complicat este un proiect de design interior pentru casă realizat de Cătălina Șerban?

Datorită spațiului mult mai vast, al numărului de camere mult mai mare și, bineînțeles, în funcție de preferințele clienților, un astfel de proiect de design interior pentru o casă poate fi extrem de complex.

Cu toate acestea, Cătălina Șerban se dedică complet fiecărui proiect și nu se ocupă doar de schița de design, ci și de supervizarea lucrării și de monitorizarea șantierului în care ideea ei prinde viață. În cadrul opțiunilor ei pentru proiecte, intră și următoarele:

Design interior pentru case moderne
Design interior pentru case în stil vintage
Design interior pentru case mai mici sau cu suprafață mai mare
Design interior pentru case de vacanță
Design interior pentru case de lux

Oricare ar fi dorințele clienților ei, Cătălina Șerban va analiza oferta, va face o discuție cu aceștia și în cazul în care proiectul este în aria ei de expertiză și viziunea ei este comună cu cea a clienților, atunci proiectul poate debuta. Detaliile de contact pot fi găsite pe www.catalinaserban.ro, unde potențialii colaboratori ai Cătălinei au și posibilitatea de a-i vedea lucrările și stilul de lucru de până în prezent.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.