Evenimente — 10/07/2017 at 16:35

Cât costă aranjamentele florale la nuntă?

by

Fiecare cuplu, când își planifică nunta, își face un buget, caută oamenii potriviți care să îi ajute cu organizarea și cer oferte pentru fiecare aspect al evenimentului. Spre deosebire de fotograf, dj sau restaurant, în lumea florilor nu există tarife fixe.

Noi credem în designul floral de calitate. Serviciile oferite de Flowers of joy sunt customizabile, lucrăm doar pentru evenimentul respectiv și facem în așa fel încât, la final, totul să fie perfect. Având în vedere faptul că mireasa căreia îi asortăm florile este vedeta noastră, dorim să stabilim o legătură cu ea, să o cunoaștem și să creăm aranjamentele exact așa cum și le dorește ea. Astfel, nouă ni se pare ideal să ne întâlnim cu viitoarea mireasă, să avem o discuție liberă cu ea și să alegem împreună florile și cormatica aranjamentelor. Acesta este unul din motivele pentru care nu avem prețuri fixe pentru serviciile oferite.

Un alt motiv care nu trebuie să ne scape din vedere este faptul că mare parte din flori nu sunt disponibile tot anul. Astfel, sezonalitatea florilor influențează prețul final al buchetului de flori sau al aranjamentului floral. Unele flori sunt mai scumpe decât celelalte, iar altel se găsesc și în afara sezonului lor, din import, dar prețul lor poate fi și triplu față de cel obișnuit.

Astfel, luând în considerare aceste aspecte, încercăm pe cât putem să oferim un preț estimativ sau, dacă viitoarea mireasă nu este hotărâtă, o ajutăm să se decidă, arătându-i câteva exemple și abia apoi discutăm despre costurile aranjamentelor. Descoperă aici portofoliul nostru.

Ana-Maria Badea
0723 633 524
Strada Pajistei nr.11, sector 4, Bucuresti
atelier.flowersofjoy@gmail.com

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.