Caruciorul 2 in 1 pentru copii este solutia completa de transport pentru copilul dumneavoastra

Cresterea unui copil reprezinta pentru parinti o incercare a rabdarii, a rezistentei si a managementul timpului. Daca acestea trei sunt in dozajul care trebuie, cresterea copilului se va desfasura armoios, iar dumneavoastra nu veti avea batai de cap. Proaspetii parinti se lovesc de tot felul de probleme, printre care si achizitionarea produselor pentru copilul lor. Trebuie sa indeplineasca normele de sigurante, dar si sa fie confortabile pentru cel mic.

carucioare 2 in 1 babyneeds

Daca veti face multe plimbari cu copilul dumneavoastra (lucru recomandat si de medicii specialisti), trebuie sa alegeti un carucior prevazut cu landou si cu adaptor de scaun auto. Caruciorul pentru copii 2 in 1 este prevazut cu landou sau cu scaun auto inclus si va ofera o solutie completa de transport pentru copilul dumneavoastra.

Caracteristicile caruciorului 2 in 1 pentru copii

  • Usoare, cu manere ajustabile
  • Caruciorul de copii 2 in 1 este solutia completa ideala pentru calatorii
  • Carucioarele 2 in 1 pentru copii ofera siguranta sporita, fiind prevazute cu centuri de siguranta in 5 puncte. Protectia asupra umerilor, a taliei si intre picioare il impiedica pe copilul dumneavoastra sa cada sau sa alunece din carucior in timpul deplasarii.

Caruciorul pentru copii este un must-have in zilele noastre. Exista insa atat de multe tipuri de carucioare 2 in 1 de copii, incat alegerea este foarte dificila. Accesand magazinul online al BabyNeeds, beneficiati de o gama variata de produse, dintre cele mai calitative si mai confortabile. Cel mai bine ar fi sa investiti intr-un carucior 2 in 1 de copii si obtineti o solutie completa pentru plimbarile copilului dumneavoastra!

Despre BabyNeeds

BabyNeeds este magazinul online in care va puteti rasfata cu o gama de produse destinate atat dumneavoastra, cat si copilului dumneavoastra. Alegeti din urmatoarele categorii: bebe la masa, confortul mamicii, camera bebelusului, curat si sanatos, jucarii si cadouri, plimbare si relaxare, siguranta bebeluslui, produsele care vi se potrivesc si de care aveti nevoie.

Pentru a plasa comanda, apelati unul dintre numerele de telefon puse la dispozitia dumneavoastra: 0726817023 sau 0740672091 sau prin e-mail, la adresa office@babyneeds.ro.

Livrarea produselor in Bucuresti care depasesc 150 de lei, dar si pentru cele din afara Bucurestiului de peste 500 de lei se va face gratuit. In afara Bucurestiului, pentru comenzile care nu depasesc 5kg, este perceputa o taxa de 20 de lei. In cazul depasirii celor 5 kg, se percepe o taxa de 0,8 lei + TVA pentru fiecare kilogram in plus.

Baby needs, baby gets! Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.